Başkan Alan, “İlimizin sorun ve taleplerimizi ilettik”

Başkan Alan, “İlimizin sorun ve taleplerimizi ilettik”

Ekonomi 24.09.2024 15:32:14 0
Başkan Alan, “İlimizin sorun ve taleplerimizi ilettik”
Tarih: 24.09.2024 15:32 Güncelleme: 24.09.2024 15:32
İş Dünyası İstişare Toplantısı’na katılan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, "Gerçekleştirdiğimiz toplantıda ilimizin sorun ve taleplerimizi ilettik. Başkan Hisarcıklıoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a ilimiz iş dünyasının sorunlarının çözümüne gösterdikleri ilgi ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla gerçekleştirilen ‘İş Dünyası İstişare Toplantısı’na katıldı. Başkan Alan toplantı sonrasında acıkmalarda bulundu.
Başkan Alan, “TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının sorun ve problemlerinin bakanlarımıza aktarılması ve çözümler üretilmesi noktasında gayretli çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen istişare toplantısına, kadın girişimci olarak ilimizde bir başarı hikayesi yazan özel eğitim kurumu işletmeciliği ile birlikte yapı kimyasalları ve boya çeşitleri firma sahibi Oya Düşmez ve eşi Emre Düşmez ile birlikte katılım sağladık. Toplantı sonunda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Elazığlı iş insanlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantıda ilimizin sorun ve taleplerimizi ilettik. Başkan Hisarcıklıoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a ilimiz iş dünyasının sorunlarının çözümüne gösterdikleri ilgi ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturdukları Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile birçok yeni işletmenin faaliyete geçtiğini dile getiren Alan, “Kadın ve Genç Girişimciler kurullarımızın gayretli çalışmalarıyla bir çok iş kolunda yeni işletmelerimiz faaliyete başladı. Her biri çok önemli başarılar elde ediyor ve hem istihdama hem de üretime önemli katkı sağlıyorlar. Kendilerini gerçekleştirdikleri bu başarılarından dolayı tebrik ediyor ve muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı’da Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - MKE Ankaragücü: 0


Van Spor

Kayakla Oryantiringde Milli Takım Seçmeleri Refahiye’de yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe, Kadıköy'de Aston Villa'ya Geçildi! UEFA Avrupa Ligi'nde Kritik Maçı Kaybetti


Van Spor

Anderson Talisca'ya Brezilya'dan İki Büyük Talip! Corinthians ve Gremio, Yıldızlı Futbolcu İçin Harekete Geçti


Van Spor

Youssef En-Nesyri, Juventus'a Transfer Oldu! İtalyan Devinden Fenerbahçe'ye 5 Milyon Euro Teklif


Van Spor

Elazığ Atatürk Stadyumu karla kaplandı


Van Spor

BEÜ’den Kick Boks Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ