Başkan adayı Geçit, Şahnahan Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu

Başkan adayı Geçit, Şahnahan Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu

Politika 17.03.2024 16:00:38 0
Başkan adayı Geçit, Şahnahan Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu
Tarih: 17.03.2024 16:00 Güncelleme: 17.03.2024 16:00
Her mahalle toplantısında vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan ve son olarak Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Yeşilyurt için ne yapılması gerekiyorsa yapılacak; gece gündüze katılması gerekiyorsa emin olun katılacak. Ben onun sözünü size veriyorum. Malatya’mızı ve ilçelerimizi birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile birlikte olarak Şahnahan Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu. Yeşilyurt’un her bölgesinde düzenlenen mahalle toplantılarında büyük sevgi gösterileriyle karşılaşan Geçit, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Mahalle sakinlerinin büyük teveccüh gösterdiği toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Geçit, bölgenin ciddi problemlerinin olduğunu ve göreve gelmesi durumunda bu problemleri hızlıca çözeceklerinin altını çizdi.
Yeşilyurt için gecesini gündüzüne katacağına vurgu yapan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Şahnahan’ın ciddi problemleri var. Bunların başında da imar sorunu var. İnşallah biz göreve geldiğimizde tarımsal alanları koruyarak, buranın imarını hızlı biçimde açacağız. Buranın altyapı problemleri de var. Bunu da biliyoruz. Sami başkanım ile biz bir ekibiz. MASKİ ile sizin hizmetleriniz hızlı bir şekilde hayata geçirilecek. Sorunlarınız hepsi çözüme kavuşacak. Buna yana emin olun. Bizde Şahnahan’ın evlatlarıyız. Birçoğunuzla hukukum var, ağabeylerimizsiniz, büyüklerimsiniz. Şahnahan için ne yapılması gerekiyorsa yapılacak; ben onun sözünü veriyorum. Sayın Vekilim de burada, Yeşilyurt için ne yapılması gerekiyorsa gecemizi gündüzümüze katacağız” ifadelerini kullandı.
6 Şubat depremlerinin Malatya’da büyük yıkım yaptığını hatırlatan Prof. Dr. İlhan Geçit, “Gerçekten 6 Şubat’ta yaşadığımız felaket bizlere çok şey kaybettirdi ama çok şey de öğretti. Nasıl ayağa kalkacağımızı da öğrendik. Şunu belirtmek istiyorum ki; Merkezi Hükümetimizin desteği olmadan Malatya’nın ayağa kalkması veya projelerin hayata geçirilmesi bir hayal. Dolayısıyla, 11 ayda en geç Bakırcılar Çarşısı, Kasap Pazarı ve Akpınar’ı hayata açıyoruz. İki yılda ise çarşı ve tüm Malatya’nın 6 Şubat’tan kaynaklı depremin tüm izleri ortadan kaldıracağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ise, “Belediyeler ile yol yürümenin ne kadar kıymetli olduğunu ben bu 11 ayda gördüm. Büyükşehir’de bir talebimiz olduğunda birlikte uyum içersinde yol yürümenin ne kadar kıymetli olduğunu gördüm. Belediye Başkan aday değişiklikler de işte bu eksiklikleri gördüğümüz için oldu. Bu değişiklikleri size rağmen değil, sizin için sizinle birlikte yol yürüdüğümüz için oldu. Malatya’mızın ayağa kalması ve bu şehirde depremin izlerini biran önce silmemiz gerek. Bunun içinde elimizden ne geliyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ