Başkale'de 'İşte O An' buluşması

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Ampute Milli Takım eski Antrenörü Osman Çakmak, Van'ın Başkale ilçesinde Başkalelilerle buluştu.

Van Haberleri 1.12.2023 09:05:00 0
Başkale
Tarih: 01.12.2023 09:06 Güncelleme: 01.12.2023 12:56

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Ampute Milli Takım eski Antrenörü Osman Çakmak’ın Van’da buluşmalara devam ediyor. Milli Antrenör Osman Çakmak’ın  katılımı ile Van’ın Başkale ilçesinde “İşte O An” adlı konferans düzenlendi.
Osman Çakmak ve Başkaleli  sporcular ve gençler ve vatandaşların yoğun ilgisi ile düzenlenen konferansda Osman Çakmak, "İşte O An" programında, öğrencilerle futbolculuk ve milli takım süreciyle ilgili anılarını paylaştı. Konuşmaların ardından Çakmak, öğrencilerin sorularını yanıtladı, fotoğraf çektirip sorduğu sorulara ilk cevap veren katılımcılara futbol topu hediye etti. 

Başkale İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Çelik, konuşmalarından ötürü milli antrenör Osman Çakmak’a katılımlarından ötürü teşekkür ederek kendisine hediye takdimi yaptı. Milli Antrenör Osman Çakmak, başta tüm Başkale halkına, Kaymakam Mustafa Çelik’e ve ilçe protokolüne ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek konferans salondan ayrıldı. 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Başkale' ' ' buluşması
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem