Başkale'de Bilim Coşkusu: Kaymakam Çelik, Yıldızları Parlatan Şenliği Ziyaret Etti!

Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik, Bilim Şenliğinde öğrencileri tebrik etti.

Van Haberleri 1.05.2024 16:34:00 0
Başkale
Tarih: 01.05.2024 16:38 Güncelleme: 01.05.2024 22:55

BAŞKALE'DE BİLİM RÜZGARI ESTİ

Van'ın Başkale ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulu, özverili çalışmalar sonucu düzenlenen Bilim Şenliği Fuarı'na ev sahipliği yaptı. Eğitim yuvası, öğrencilerin bilimsel çalışmalarını sergilediği bir etkinlikle misafirlerini ağırladı. Okulun minik bilim insanları, yaratıcılıklarını konuşturarak hazırladıkları projeleri tüm ziyaretçilere gösterme fırsatı buldu. 

KAYMAKAM ÇELİK, ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik, ilçe gençlerinin gelişimine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Kaymakam Çelik, fuar alanını ziyaret ederek öğrencilerin projelerini büyük bir ilgiyle inceledi. Her bir projeye tek tek zaman ayırarak genç beyinlerin çalışmalarını yakından takip etti. Başarılarını tebrik ettiği öğrencilere hediyelerini sunarak onları teşvik eden Çelik, aynı zamanda öğretmenlere de katkılarından dolayı şükranlarını iletti. Etkinliğin ardından düzenlenen Bilgi Yarışması'na da katılan Kaymakam, yarışmada gençlerin bilgi ve becerilerine şahit oldu. 

 

BİLİM ŞENLİĞİ VE BİLGİ YARIŞMASI HEYECANI

Kaymakam Mustafa Çelik, Bilim Şenliği'nin gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgilerini artırmakta önemli rol oynadığını vurguladı. Ayrıca, Cumhuriyet İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencilerinin karşılaştığı Bilgi Yarışması, öğrencilerin bilimsel ve akademik gelişmelerini teşvik eden bir ortam yaratmış oldu. Yarışma, öğrencilere bilgi ve becerilerini sergileme imkânı sağlayarak geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesine katkıda bulunmaya devam etti. 

İLÇEDEN TAM DESTEK

Etkinlik, ilçenin önemli isimlerini bir araya getirdi. Başta İlçe Kaymakamı Mustafa Çelik olmak üzere İlçe Emniyet Müdürü Sercan Haskan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa, diğer kurum amirleri ve öğrenci velileri, gençlerin bilimsel başarılarına şahitlik etmek için katılım gösterdiler. Bu geniş katılım, ilçedeki eğitim kurumlarının öğrencilere sağladığı desteklerin güçlü bir göstergesi oldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ