Tarih: 19.08.2024 12:59

Başkale Yolunda Peş Peşe Talihsiz Kaza: Üç Kişi Yaralı!

Facebook Twitter Linked-in

Van-Başkale Çevre Yolu'nda yaşanan iki ayrı trafik kazasında toplam 3 kişi yaralandı.

KAZALARDAN İLKİ ŞARAMPOLDE: 2 YARALI

İlk kaza, Van-Başkale Çevre Yolu Çamlık mevkiinde gerçekleşti. Hakkâri yönüne seyir halinde olan ve içinde iki yolcu bulunan 06 DTL plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle şarampole yuvarlandı. Kazada araçtaki iki yolcu yaralanırken, otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

İKİNCİ KAZA AYNI GÜZERGAHTA: 1 YARALI

Benzer bir süre sonra, aynı güzergahta ve aynı yönde ilerlemekte olan 35 AS 5538 plakalı bir başka otomobilin, yol kenarında yer alan bariyerlere çarpması sonucu meydana geldi. Tek yaralının sürücü olduğu bu olayda da, etkilenen kişi acil yardım ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı.

KAZA SONRASI EKİPLER SEFERBER OLDU

İhbar üzerine olay yerine Jandarma, itfaiye ve ambulans ekipleri yönlendirildi. Kazaların meydana geldiği noktaya ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundular. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Başkale Devlet Hastanesi'ne nakledilerek tedavi altına alındılar.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Her iki kaza ile ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldığı bilgisi alındı. Soruşturmanın, kazaların nedenlerini ve sorumlulukları belirlemek amacıyla sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —