Başkale Kaymakamı Çelik'ten Öğrencilere Moral Ziyareti

Kaymakamın öğrencilere sınav motivasyonu: Kaymakam Çelik'ten gençlere eğitim maratonunda azim mesajı!

Van Haberleri 31.05.2024 22:59:00 0
Başkale Kaymakamı Çelik
Tarih: 31.05.2024 23:02

FATİH ORTAOKULU VE İLKOKULU'NA KAYMAKAM ÇELİK'TEN ZİYARET

Van'ın Başkale ilçesi Kaymakamı Mustafa Çelik, ilçedeki eğitim faaliyetlerini yakından takip etmek ve öğrencilere moral sağlamak için Fatih Ortaokulu ve Fatih İlkokulunu ziyaret etti. Okul ziyaretleri, öğrenci ve öğretmenleri bir araya getirerek hem moral vermek hem de eğitim süreçlerini gözden geçirmek amacı taşıyor.

LGS ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON

Fatih Ortaokulunda gerçekleşen ziyaret kapsamında, Kaymakam Mustafa Çelik, yaklaşmakta olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde öğrencilerle sohbet etti ve onlara başarılar diledi. Öğrencilerin sınav stresini ve kaygılarını dinleyen Çelik, azim ve kararlılığın öneminin altını çizdi. Öğrencilere küçük hediyeler vererek, sınav öncesi motivasyonlarını artırmaya yönelik bir girişimde bulundu.

ÖĞRETMENLERLE GÖRÜŞME VE ÖĞRENCİLERE ÖVGÜ

Öğrencilerle yaptığı konuşmada, sınavların hayatın sadece bir parçası olduğunu ve asıl mesele azimle çalışarak hedeflere ulaşmak olduğunu söyleyen Çelik, öğretmenlerle de bir araya gelerek eğitim süreci üzerine görüş alışverişinde bulundu. Fatih İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam, burada öğrenciler tarafından düzenlenen bilgi yarışmasını izleyerek onların bilgi seviyelerini ve yarışma süresince gösterdikleri başarıyı övdü. Çelik, öğrencilere eğitimin önemini hatırlatarak, onları başarılarından dolayı tebrik etti.

KAYMAKAM ÇELİK'TEN ÖĞRETMEN VE YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR

Ziyaretin sonunda, Kaymakam Çelik, öğretmenlere ve okul yönetimine çocukların geleceğe sağlam adımlarla ilerlemesindeki rolleri için teşekkür etti. Eğitimin toplum için temel taş olduğunu belirten Çelik, öğretmenlerin özverili çalışmalarını takdir etti ve her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem