Başarılı mühendis Ozan Özkan Pınar, aday adaylığı başvurusunu yaptı

İnşaat Mühendisi Ozan Özkan Pınar, AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Van Haberleri 16.11.2023 17:17:00 0
Başarılı mühendis Ozan Özkan Pınar, aday adaylığı başvurusunu yaptı
Tarih: 16.11.2023 17:19 Güncelleme: 16.11.2023 19:17

AK Parti’de Belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığı süreci geçen hafta başlamıştı. Daha önce 17 Kasım'a kadar devam edeceği açıklanan yerel seçimlere yönelik aday adaylığı başvuruları 22 Kasım'a kadar uzatıldı. Tuşba ilçesi'nde sürpriz bir isim başkan adaylığı için başvuruda bulundu.

Van, Şırnak ve Tekirdağ başta olmak üzere birçok il ve ilçede başarılı projelere imza atan Vanlı iş insanı, mühendis Ozan Özkan Pınar, AK Parti’den Tuşba belediye başkan aday adayı oldu. Dün ilçe binasında düzenlenen törenle İlçe Başkanı Erdal Baran’a başvuru dosyasını teslim eden Ozan Pınar'ı ailesi ve dostları da yalnız bırakmadı.

"TUŞBA İLÇEMİZİN DAHA İYİ BİR YERE GELMESİ İÇİN BU YARIŞTA OLMAK İSTEDİM"

Aday adaylığı başvurusunda konuşan Pınar, "Belediye başkanlığı için başvuruların yapıldığı bu süreçte bende bir Tuşbalı olarak ilçemin daha iyi bir yere gelmesi için bu yarışta olmak istedim. Van'ın merkezini oluşturan 3 büyük ilçeden biri olan Tuşba, gerçekten çok kıymetli bir konuma sahip. Tarım, hayvancılık, turizm, sanayi gibi bir şehrin kalkınması için gerekli olan tüm artıları sınırları içerisinde bulunduran ilçemizin, gerçek potansiyelini açığa çıkarmak için, yani hizmet için bu önemli göreve talip oldum. Gerçek anlamda hem partimize hem de Tuşba ilçesine ciddi bir teveccüh var. Bunu görüyoruz. Bu da hem ilçemizin ne kadar önemli olduğunu hem de adaylık yarışının çetin bir şekilde geçeceğini gösteriyor. Bir mühendis olarak uzun yıllardır sektörde hizmet veriyorum. Altyapı, üstyapı, imar ve trafik ile ilgili hem çözüm önerilerim hem de projelerim var. Daha önce kamuda, özelde sektörde birçok işe talip olduk ve anlımızın akıyla bu işleri teslim ettik. Şimdi sıra ilçemiz için bu düşüncelerimizi somut bir şekilde ortaya koyma ve hayata geçirme vakti. Beni kabullerinden dolayı ilçe başkanıma ve beni yalnız bırakmayan yol arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Gazetevan


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem