Bakan Yerlikaya'dan Van'a Güçlü Destek: 150 Adet 4x4 Çekişli Araç Takviyesi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van güvenlik güçlerinin etkinliğini arttırmak üzere, Emniyet ve Jandarma'ya 150 adet 4x4 araç hediye ettiklerini duyurdu.

Van Haberleri 25.08.2024 13:10:00 0
Bakan Yerlikaya
Tarih: 25.08.2024 13:22 Güncelleme: 25.08.2024 13:24

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da düzenlenen bir etkinlikte, Emniyet ve Jandarma teşkilatlarının performansını ve devriye sayısını arttırmak amacıyla 150 adet 4x4 özellikli araç tahsis edileceğini duyurdu.

BAKAN YERLİKAYA'DAN VAN'A 150 ADET 4X4 ARAÇ MÜJDESİ

Van'da Emniyet, Jandarma ve Yargı teşkilatlarının uyumlu ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğine dikkat çeken Bakan Yerlikaya, bu başarılı çalışmaları ödüllendirmek adına kente özel bir jest yapılmasının gerekliliğinden bahsetti. Bakan Yerlikaya, bu jestin bir ifadesi olarak Van'a 150 yeni 4x4 aracın verileceğini açıkladı.

ÖNLEYİCİ HİZMET PERFORMANSI DAHA DA ARTTIRILACAK

Van'a gönderilen araçların dağılımında, 50 adedinin Jandarma, kalan 100 adedinin ise Emniyet teşkilatına verileceği planlandı. Bu yeni araçların devreye girmesiyle birlikte kentin güvenlik güçlerinin sahip olduğu lojistik destek ve operasyonel kapasitelerinin artırılması hedefleniyor. Bakan Yerlikaya, artırılan devriye sayıları ile birlikte önleyici hizmet performansının daha da iyileştirilmesinin amaçlandığını vurguladı.

BAKAN ALİ YERLİKAYA'NIN VAN'A HEDİYE AÇIKLAMASI

Van ziyaretine eli boş gelmeyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Van'a Emniyet ve Jandarma teşkilatlarının devriye sayısını arttırmak ve önleyici hizmet performansını desteklemek için 4x4 özelliğie sahip 150 araç verileceğini duyurduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"Güvenlik ve asayiş açısından yapılan başarılı çalışmaları ödüllendirmek için Van'a eli boş gelmemek lazım diye düşündük.

Van'da güvenlik kuvvetlerinin yaptığı başarılı çalışmaların performansını arttırmak, koruyucu güvenlik ve trafik hizmetlerini arttırmak için Van'a bir hediye ile geldik.

Güvelik hizmetlerimiz ile ilgili, trafik ve önleyici asayiş devriye hizmet sayılarımızı arttırıyoruz.

Van'a  4x4 150 tane araç getiriyoruz. Bunun 50 tanesi Jandarma teşkilatımıza, 100 tanesini de Emniyet teşkilatımıza vereceğiz.

Yeni araçlarımızla birlikte artacak devriye sayılarımız sonucunda önleyici hizmetle ilgili performansımızı daha da arttırmayı hedefliyoruz."

Kaynak: Van Postası Gazetesi