Tarih: 19.07.2024 14:55

Bakan Tunç'tan İddialı Vaat: 'Adaletin Hakim Olacağı Yüzyıl İçin Çalışıyoruz'

Facebook Twitter Linked-in

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yargı reformu stratejisi ve insan hakları eylem planı hazırlıkları kapsamında çok önemli açıklamalarda bulundu. Gerçekleştirilen yoğun çalışma toplantısında, Bakan Tunç, bakan yardımcıları, genel müdürler ve daire başkanlarının katılımıyla, stratejik belgelerin son durumunu gözden geçirdiler.

REFORM ÇALIŞMALARINDA KAPSAMLI DEĞERLENDİRME

Toplantıda, son 22 yılda uygulamaya ve mevzuata yönelik gerçekleştirilen kilit reformlar gözden geçirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaptığı konuşmada, güvenilir ve herkesin ulaşabildiği bir adalet sistemi oluşturmak için yapılan çalışmalara ve elde edilen başarılara değindi. Tunç, adalet sistemindeki iyileştirmelerin, yakın dönemdeki reformlarla devam etmesinin önemini vurguladı.

 

"ADALETİN YÜZYILI"NA DOĞRU HIZ KESMEDEN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Adalet Bakanı'nın önderliğinde, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek "Türkiye Yüzyılı" vizyonunun aynı zamanda "Adaletin Yüzyılı" olması için kesintisiz çalışmaların süreceğini ifade edildi. Bakan Tunç, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak yapılacak yeni düzenlemelerle, hukuk sistemini daha adil ve erişilebilir kılma konusundaki kararlılıklarını vurguladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —