Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi’nde denetimlerde bulundu

Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi’nde denetimlerde bulundu

Genel 4.02.2025 09:17:49 0
Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi’nde denetimlerde bulundu
Tarih: 04.02.2025 09:17 Güncelleme: 04.02.2025 09:17
ASH Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi’nde denetimlerde bulundu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum’da bulunan Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında çocukların yaşam koşullarını yerinde inceleyen Tarıkdaroğlu, burada sağlanan bakım ve destek hizmetlerini değerlendirdi. Tarıkdaroğlu’na, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut da eşlik etti.
Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, çocukların korunması ve sağlıklı bir şekilde gelişimleri için devletin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirdiğini belirterek, "Çocuklarımız, toplumumuzun en değerli varlıklarıdır. Onların huzurlu ve güvenli bir ortamda büyümeleri, en önemli önceliğimizdir. Bu nedenle, bakanlık olarak çocuklarımıza sunduğumuz hizmetleri sürekli olarak gözden geçiriyor ve iyileştiriyoruz" dedi.
Ziyaret kapsamında, çocukların barınma koşulları, eğitim olanakları, psikolojik destek hizmetleri ve sosyal aktiviteleri gibi birçok alanda yapılan çalışmalar değerlendirildi. Tarıkdaroğlu, Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi’nde, çocukların hem fiziksel hem de duygusal ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılandığını gördüğünü belirterek, bu tür hizmetlerin önemine dikkat çekti.
Ayrıca, çocukların güvenliği ve bakım kalitesinin sürekli denetlenmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Her bir çocuğumuz, devletin güvencesi altındadır. Onların her türlü ihtiyacını karşılamak, geleceğe sağlıklı bireyler olarak kazandırılmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı da her geçen gün daha güçlü bir şekilde sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
Tarıkdaroğlu, aynı zamanda aile ortamından uzak kalan çocukların topluma kazandırılması için sağlanan eğitim programlarının önemini de dile getirdi. Çocukların gelişim süreçlerine katkı sağlayan psikososyal destek çalışmalarının, onların hayata daha sağlam adımlarla başlamalarını sağladığını ifade etti.
Ziyaretin sonunda, Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, Erzurum’daki tüm sosyal hizmet çalışanlarına teşekkür ederek, çocukların geleceğine yatırım yapmanın en değerli hizmet olduğunu belirtti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ