Bağlılık Aslı filminin konusu nedir? Bağlılık Aslı oyuncu kadrosu! Bağlılık Aslı kaç yılında, nerede çekildi?

ATV'de yayınlanan Bağlılık Aslı filminin konusu merak konusu oldu. Filmseverler, Bağlılık Aslı filminin oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. Peki, Bağlılık Aslı filminin konusu nedir?

Magazin 17.02.2023 01:43:00 0
Bağlılık Aslı filminin konusu nedir? Bağlılık Aslı oyuncu kadrosu! Bağlılık Aslı kaç yılında, nerede çekildi?
Tarih: 17.02.2023 01:45 Güncelleme: 17.02.2023 01:45

ATV'de yayınlanan Bağlılık Aslı filminin konusu merak konusu oldu. Filmseverler, Bağlılık Aslı filminin oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. Peki, Bağlılık Aslı filminin konusu nedir? Bağlılık Aslı oyuncuları kimler? Bağlılık Aslı kaç yılında, nerede çekildi? İşte detaylar...

Bağlılık Aslı, yönetmenliğini Semih Kaplanoğlu'nun gerçekleştirdiği 2019 çıkışlı dramatik filmdir. Bağlılık Aslı, 92. Akademi Ödülleri'nin En İyi Uluslararası Film Akademi Ödülü kategorisinde yarışmak üzere Türkiye'nin aday adayı olarak gösterildi. Bağlılık Aslı filminin konusu merak konusu oldu. İzleyiciler, filmin kaç yılında çekildiğini ve konusunu araştırmaya başladı. Peki, Bağlılık Aslı filminin konusu nedir? Bağlılık Aslı oyuncu kadrosu! Bağlılık Aslı kaç yılında, nerede çekildi? Detaylar haberimizde...

OSCAR ADAY ADAYI OLDU!
Filmin, 92. Akademi Ödülleri'nde Türkiye'nin aday adayı olarak gösterilmesi Türkiye'deki birçok sinema eleştirmeni tarafından olumsuz karşılandı. Eleştirmenler, filmin tek bir kare fotoğrafı, afişi veya fragmanı olmadan Türkiye'nin aday adayı olarak gösterilmesini Semih Kaplanoğlu'nun hükûmet ile olan yakın ilişkilerine bağladılar.

BAĞLILIK ASLI KONUSU NEDİR?
Yeni anne olan Aslı, kendi bebeği de olan Gülnihal adında bir bebek bakıcısı tutar. Aslı kısa süre sonra kendi uzun vadeli sırlarıyla yüzleşir.

BAĞLILIK ASLI OYUNCU KADROSU!
Kübra Kip

Umut Kurt

Ece Yüksel

Almina Kavcı

Merve Şeyma Zengin

Jale Arıkan

BAĞLILIK ASLI KAÇ YILINDA, NEREDE ÇEKİLDİ?
Oscar Aday Adayı olan Bağlılık Aslı filmi, 2019 yılında çekilmiştir. Başrollerinde Kübra Kip, Umut Kurt ve Ece Yüksel'in yer aldığı filmin yönetmenliğini Semih Kaplanoğlu gerçekleştirmiştir.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem