Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un stadyum vaatleri

Fenerbahçe 8-9 Haziran'da seçime gidiyor... Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un stadyum hakkında verdiği vaatler dikkat çekti.

Spor 7.06.2024 10:58:00 0
Aziz Yıldırım ve Ali Koç
Tarih: 07.06.2024 11:01

Fenerbahçe 8-9 Haziran'da seçime gidiyor... Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un stadyum hakkında verdiği vaatler dikkat çekti. Aziz Yıldırım kapasiteyi 60 bine çıkarmayı vadederken, Ali Koç ise stadın çatısını değiştirip Mustafa Kemal Atatürk yazacaklarını söyledi.

Süper Lig'de göreve geldiği 2018 yılından bu yana şampiyonluk hasretini dindiremeyen Ali Koç, hafta sonu seçimlerinde bir kez daha aday olduğunu duyurdu.

Ali Koç'un rakibi, 2018 yılında olduğu gibi bir kez daha kulübün efsane başkanı Aziz Yıldırım.

Karşılıklı seçim vaatleri de artarak devam ediyor...

Aziz Yıldırım stadı büyütecek

Aziz Yıldırım'ın stadın kapasitesini büyütüp, yeni bir görünüme kazandıracağı vaadi Fenerbahçelilerde büyük bir heyecan yaratırken mevcut başkan Ali Koç, stadın kapasitesi üzerine bir çalışması olmadığını söylüyor.

Çatıya Mustafa Kemal Atatürk yazılacak

Geçtiğimiz günlerde kongre üyeleriyle buluşan Koç, stadın üzerindeki 19 membranın değiştirileceğini belirterek, seçim vaadi olarak stadın üzerine "Mustafa Kemal Atatürk" isminin yazılacağını duyurmuştu.

Stadın adı Atatürk olacaktı

Hatırlanacağı üzere Ali Koç, geçtiğimiz yıl stadın adının Atatürk Stadı olacağını duyurmuş ancak, İstanbul'da aynı isimde stat bulunduğundan bu vaat de gerçekleşmemişti.

"Atatürk'ün adı çatıya olur mu?"

Aziz Yıldırım da konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Stadını adını değiştireceklerdi... Çatıya Atatürk olur mu? Engelleri aşamıyorsa, çatıya koymayacak! Atatürk'ün Kocatepe'deki heykelini koyun, bitti! İlla uçakla geçen insanlar mı görecek!

"Fenerbahçe'nin sahasında kimse oynayamaz!"

Seçilmesi halinde basketbol şubesinin başına Ömer Onan’ı getirecek olan Aziz Yıldırım, aynı zamanda mevcut koç Sarunas Jasikevicius’la da yola devam edeceklerini söylemişti.

Yıldırım, Bahçeşehir Koleji takımının yönetiminde bulunan bazı kişilerin geçmişte ve günümüzde Fenerbahçe aleyhine yapılan paylaşımları bildiğini söylerken, göreve gelmesi halinde gerekeni yapacağını belirtti.

Aziz Yıldırım, konuyla ilgili olarak açıklamasında, ”Göreve geldiğimde ilk iş olarak Bahçeşehir Koleji’nin sözleşmesini feshedeceğim. Onların eski paylaşımlarını gördüm, biliyorum. Fenerbahçe’nin sahasında Fenerbahçe’den başka kimse oynayamaz.” dedi.


Haber Kaynak : Enson Haber
Anahtar Kelimeler: Yıldırım ' stadyum vaatleri
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem