Aynı pozu 42 yıl sonra yeniden verdiler

Aynı pozu 42 yıl sonra yeniden verdiler

Genel 17.07.2024 12:23:12 0
Aynı pozu 42 yıl sonra yeniden verdiler
Tarih: 17.07.2024 12:23
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Eğitim Fakültesi’nden 1982 ile 1985 yılları arasında mezun olan öğrenciler, 42 yıl aradan sonra öğrenci oldukları sıralarda tekrar bir araya gelerek unutulmaz anılarla dolu bir buluşma gerçekleştirdiler. Sağlık yerleşkesinde Eğitim Fakültesi’nin eski binasında bir araya geldikleri arkadaşlarıyla hasret gideren eski mezunlar, 42 yıl önce çektirdikleri fotoğraf karelerini tekrarlamayı da ihmal etmediler.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin (Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Ağrı Eğitim Yüksekokulu) 1982 ile 1985 yılları arasında mezun olan öğrenciler, yıllar önce öğrenim gördükleri kampüste tekrar bir araya geldiler.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mucip Genişel ile Prof. Dr. Serkan Kapucu ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Haşıloğlu’nun da yer aldığı buluşmada, 1982 ile 1985 yılları arasında mezun olan 55 öğrencinin 42 yıl önceki hatıraları canlandı. Eski mezunlar, hem duygusal anlar yaşadılar hem de hasret giderdiler. Mezunlar, birbirlerinin hikayelerini dinleyerek eski günleri yad ederken yaşamlarından paylaşımlarda bulundular. O dönem öğrenim gördükleri günümüzde ise Sağlık Yerleşkesi olan kampüste dolaşarak eski sınıflarını ziyaret eden mezunlar, her köşesinde bir anının canlandığı sınıflarında, kütüphanede ve bahçe alanında geçirilen neşeli zamanları bir kez daha hatırladılar.
Eski mezunlar, yıllar sonra ziyaret etme imkânı buldukları kampüste, 42 yıl önceki fotoğraf makinesine verdikleri pozların aynısını tekrarlayarak, yaşadıkları buluşmayı ölümsüzleştirdiler.
Katılımcılar arasında yer alan 1982-1983 Eğitim-Öğretim Yılı mezunu Ahmet Bilik, “Yıllar önce bu güzel kampüste yurdun farklı yerlerinden gelen arkadaşlarla birlikte Ağrılı bir öğrenci olarak yaşadığım günler, hayatımın en güzel dönemleri arasında yer almaktadır. Yaklaşık 20 yıldır gerçekleştirdiğimiz ve 40 yıl önce kurduğumuz dostlukların sıcaklığını koruduğumuz buluşmalarımızın sonuncusunu mezuniyetimizin 40. yılı anısına Ağrı’da gerçekleştirmek bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.
Buluşmada eski mezunlarla bir araya gelen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mucip Genişel, yılları aşan bağlarıyla yeniden bir araya gelerek eski anılarını canlandıran katılımcılarla bir arada olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.

Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: aynı pozu 42 yıl sonra yeniden verdiler
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem