Ayhan Kahraman, 'Son teröristi etkisiz hale getirinceye kadar mücedelemiz devam edecek'

Son günlerde meydana gelen terör saldırılarını kınayan Güvenlik korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman, ' Devletimizin milletimizin yanında, emrinde ve hizmetindeyiz" dedi.

Van Haberleri 25.12.2023 14:10:00 0
Ayhan Kahraman,
Tarih: 25.12.2023 14:18 Güncelleme: 25.12.2023 14:23

PKK terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde TSK'nın üst bölgelerine düzenlediği saldırılar sonucu şehit olan 12 Kahraman askerin şehit olmasının ciğerlerini dağladığını söyleyen Güvenlik korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman, şehitlerin kanlarını yerde bırakmayacaklarını belirtti. 

Genel Başkan Ayhan Kahraman açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"Kurulduğu günden bu güne kadar … Şehit ve Gazi olan Güvenlik  Korucularımız; terör örgütleri ve bunların uzantıları tarafından asılsız iddialarla karalanmaya çalışılmakta, müzahir uzantılarca utanmadan sıkılmadan fütursuzca silah bırakmaya davet edilmektedir.

Ne mutlu biz Güvenlik Korucularına ki vatanın birliğine ve bölünmez bütünlüğüne karşı milletinin devletinin yanında yer alıp İçişleri Bakanlığına Bağlı Kanun Ordusu Jandarmamızla omuz omuza mücadele vermekteyiz.

Görüyoruz ki vatanımız bayrağımız uğrunda verdiğimiz mücadele bazı kesimleri ciddi anlamda rahatsız etmiş utanmadan sıkılmadan adımızı ağızlarına alıp bir de silah bırakmaya davet ediyorlar.

Herkes şunu çok iyi bilsin ki biz güvenlik korucuları olarak devletimizin milletimizin yanında, emrinde, Hizmetindeyiz…

Son Teröristti Etkisiz hale getirilinceye kadar bu Mücadelemiz  devam edecektir.

Son günlerde ülkemiz de peş peşe gelen şehit haberleri ciğerlerimizi dağlamış, Ruhumuzu daraltmış ve sabrımızı  tüketmiştir. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan, terör örgütüne karşı yürütülen mücadelede, 12 kahraman askerlerimizi  hain eylemler sonucu kaybetmiş bulunuyoruz. Acımız çok büyük, hüznümüz çok  ama başımız diktir.  Kor ateş  içimizi dağlasada, hüznü ve acımızı yüreğimize gömecek, gözyaşımızı içimize akıtacağız,dün olduğu gibi bugün de hainleri  sevindirmeyeceğiz. Net biçimde ifade ediyorum; kazanamayacaklar. Kendi karanlık inlerinde  eriyip gideceklerdir. Kendi kanlarında boğulacaklardır. Hiçbir zaman ümitsiz olmadık, olmayacağız. Şiddet sarmalına teslim olmadık, hiçbir zaman da teslim olmayacağız. Bizlere bu acıyı yaşatanlar, bilsinler ki bunun bedelini çok ağır biçimde ödeyeceklerdir." Buradan sayın  Cumhurbaşkanımıza  sesleniyorum!  SAYIN CUMHURBAŞKANIM  Biz güvenlik Korucuları buradayız ve verilecek her göreve seve seve canımızı feda edeceğiz. bizlerin hayatı bu aziz vatana feda olsun.  Sayın Cumhurbaşkanım biz Güvenlik Korucuları, bu hain saldırıların şer tekellerinin yanına kalmamasını, Bu nifak yuvalarının talan edilemsini, inlerinin başlarına yıkılmasını istiyoruz. Güvenlik Korucuları olarak Kin yutuyoruz, ama kan kusturacağımızı da çok iyi biliyoruz. Güvenlik Korucuları İNTİKAM İSTİYOR. Rabbim şehitlerimizin şahadetini kabuletsin. Milletimizin başı sağolsun."
  
Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ