Aydilge’den Filistin mücadelesine destek

Aydilge’den Filistin mücadelesine destek

Kültür Sanat 11.10.2025 10:33:38 0
Aydilge’den Filistin mücadelesine destek
Tarih: 11.10.2025 10:33 Güncelleme: 11.10.2025 10:33
Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Malatya’da konser veren ünlü şarkıcı Aydilge, Filistin mücadelesine sessiz kalmayarak, "Bu zulmün en başından beri sesini çıkaran sanırım tek ülke biziz. Biz böyle son dakikada farkına varanlardan olmadık. En başından beri bu zulmün karşısında duruyoruz" dedi.
Sevilen şarkıcı Aydilge, Malatya Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde, Malatya 100.Yıl Kent Parkı’nda on binlerce hayranıyla buluştu. Aydilge, Filistin mücadelesine de sessiz kalmayarak, "Gerçekten uğradıkları bu zulüm karşısında sessiz kalmadığımızı, en azından onları unutmadığımızı bir şekilde göstermiş olalım istiyorum. Ve artık dünyanın akılları başlarına gelmeye başladı. Tüm dünya ülkeleri karşı çıkmaya başladı yavaş yavaş. Bu zulmün en başından beri sesini çıkaran sanırım tek ülke biziz. Biz böyle son dakikada farkına varanlardan olmadık. En başından beri bu zulmün karşısında duruyoruz. O yüzden bu zulme karşı çıkan bu vicdanlı halkın, sizlerin sanatçısı olmaktan, bu duyarlı ülkenin bir parçası olmaktan, bu ülkenin vatandaşı olmaktan da çok gurur duyuyorum. Sizlerin gerçekten depremde yaşadığınız acıları da derinden hissediyorum. Kalbimde hissediyorum. Neler yaşadığınızı biliyorum. Elimden gelen maddi manevi her şeyi yaptım. Bu anlamda da bunu da unutmadığımızı, bunu da içimizde hissettiğimizi bilelim istiyorum ve yalnız olmadığınızı hissedin istiyorum" dedi.
Ünlü sanatçı konuşmasının ardından dev ekrana yansıtılan Filistin ve Türkiye bayrakları eşliğinde "Yalnızlık Masalı" isimli şarkısını söyledi. Aydilge konser repertuvarında, "Aşka Gel", "Yangın Var", "Kiralık Aşk" gibi hit şarkılarının yanı sıra Türk pop müziğinin sevilen eserlerine de yer verdi.
Ünlü sanatçı eşine yazdığı "Sade Şarkı" eserini seslendirirken eşi Utku Barış Andac da şarkıcıya sahnede kemanıyla eşlik etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ