Aydemir: ‘Allah’ın adaleti şaşmaz’

Aydemir: ‘Allah’ın adaleti şaşmaz’

Politika 3.02.2023 09:20:31 0
Aydemir: ‘Allah’ın adaleti şaşmaz’
Tarih: 03.02.2023 09:20 Güncelleme: 03.02.2023 09:20
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ABD ve Avrupa’nın, Türkiye’ye diz çöktürmeye çalıştığını belirterek, "Cumhur İttifakı kaybederse Türkiye’yi yeniden avuçlarının içerisine alacaklar. Bunu yapmaya çalışıyorlar ve bunların buradaki mümessilleri de yedili masanın şu anki kadrosudur." dedi.
EYT Değerlendirmesi
Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, bugünün, hem Meclis hem de toplumun çok değerli kesimi için önemli bir gün olduğunu; Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili problemin çözüldüğünü söyledi.
Muhalefete Tepki
AK Parti’nin, kurulduğu günden itibaren sadece milletin sorunlarını çözmek için çabaladığını vurgulayan Milletvekili Aydemir, muhalefetin ise her güzel işte olduğu gibi EYT konusunda da istismar yolunu seçtiğini savundu.
‘Hepsinin dili aynı’
"CHP öncülüğündeki yedili masadakilerin hepsinin aynı dili konuştuğunu" ifade eden Milletvekili Aydemir, şunları kaydetti: "Allah’ın adaleti şaşmaz, gizli yaptığınız işleri mutlaka bir şekilde aşikar ediyor. Millete kumpas kurarsanız, hesap tutarsanız, gene sizi deşifre eder. Son deşifre de Ali Babacan’ın düştüğü haldir. Babacan, Avrupa’dan aferin bekledikleri açıkladı. Millet İttifakı’yla Cumhur İttifakı arasındaki fark çok açık; Millet İttifakı milletten uzak, AB’den, ABD’den aferin bekler, Cumhur İttifakı olarak biz ise milletimizin takdirini bekleriz. Avrupa’nın Türkiye için neler düşündüğünü biliyoruz. Türkiye diz çöksün diye bir gayret sarf ediyorlar. Eğer onlar emellerine ulaşırlarsa yani Cumhur İttifakı kaybederse Türkiye’yi yeniden avuçlarının içerisine alacaklar. Bunu yapmaya çalışıyorlar ve bunların buradaki mümessilleri de yedili masanın şu anki kadrosudur."
Kamuoyundaki seçim anketlerine değinen Milletvekili Aydemir, "Şu anda AK Parti’nin oy oranı yüzde 42’lerde. Sayın Cumhurbaşkanımızın alacağı oy oranı bugün itibarıyla yüzde 52’nin üzerine çıkmış durumda. Seçime yaklaştığımızda bunun çok daha yukarı çıkacağını biliyoruz. Bu, tarafsız kamuoyu araştırmasıdır." diye konuştu.
6’lı Masada Oyun Üstüne Oyun
Milletvekili Aydemir, CHP’nin içerisinde bir grubun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, bir grubun da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı için bastırdığını, iki grubun da yaptırdıkları naylon anketlerle istedikleri kişiyi birinci gösterdiklerini dile getirdi.
Rezil Bir Hale Düştüler
Seçime az bir zaman kalmasına rağmen altılı masanın halen Cumhurbaşkanı adayını bulamadığını kaydeden Milletvekili Aydemir, "Rezil bir hale düştüler. Şu halinizle topluma yön vereceksiniz öyle mi? Milletten nasıl oy alacaksınız? Demokrasi şamarı geliyor size. Bu milletin asaletini göreceğiz, 86 milyon dünyaya demokrasi dersi verecek." ifadesini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ