Avrupa Konferans Ligi'nde golsüz beraberlik: Trabzonspor İsviçre'de kazanamadı!

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanında İsviçre'nin St. Gallen takımını mağlup edemedi.

Spor 23.08.2024 02:03:00 0
Avrupa Konferans Ligi
Tarih: 23.08.2024 02:09

FUTBOL SAHASINDA GOLLER SUSKUN KALDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan sürüyor. Play-Off Turu ilk ayağında Trabzonspor, İsviçre'nin St. Gallen takımıyla karşı karşıya geldi. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Karşılaşma, her iki takımın da gol bulma çabalarına rağmen, skor tabelasında değişiklik olmadan sona erdi.

TRABZONSPOR İLK YARIDA ETKİLİ OYNUYOR AMMA VE LÂKİN GOL YOK

Temsilcimiz Trabzonspor, mücadeleye hızlı bir başlangıç yaptı ve ilk yarıda birçok kez gol pozisyonu yakalasa da, skoru değiştirecek golü bulamadı. İkinci yarıda St. Gallen dengeli bir oyun ortaya koyarken, maçın ilerleyen anlarında Trabzonspor tekrar üstün oynadığı anlar yaşasa da aradığı golü bulamadı.

VAR İLE GELEN GOL REDDEDİLDİ

St. Gallen ekibinin 87'nci dakikada sevinç yaşadığı bir gol, VAR incelemesi sonrasında hakemin faul kararı vermesiyle iptal edildi. Böylece maç golsüz sonuçlanmış oldu.

MISLAV ORSIC SAHNEDE

Trabzonspor adına karşılaşmada dikkat çeken isimlerden biri de Mislav Orsic oldu. Bir süredir ilk 11'de yer bulamayan Hırvat oyuncu, bu maça ilk 11'de başladı ve etkili bir oyun ortaya koydu.

İKİNCİ RANDEVU TRABZON'DA

Rövanş mücadelesi, 29 Ağustos Perşembe günü TSİ 20.00'de Trabzonspor'un sahası Akyazı'da gerçekleştirilecek. Bu maç, her iki takım için de turu geçmek adına son şans olacak.