Atletizm şampiyonasından 2 madalya daha geldi

Atletizm şampiyonasından 2 madalya daha geldi

Van Spor 4.02.2023 14:20:58 0
Atletizm şampiyonasından 2 madalya daha geldi
Tarih: 04.02.2023 14:20 Güncelleme: 04.02.2023 14:20
Bursa’da yapılan Atletizm U14 Türkiye şampiyonası yarışlarında Aşkale Belediye Spor Atletizm takımı 2 madalya daha kazandı.
U14 kategorisinde yarışan Fikriye Karadağ Türkiye 2. olurken yine U14 yarışlarında Aşkale Belediye Spor Atletizm takımından İlknur İnce Türkiye 3. oldu.
Aşkale Belediye Spor Atletizm takımının başarılı antrenörü Elif Eyüp yarışlara ilişkin yaptığı açıklamada "Sporcularımız ile birlikte yağmur, çamur ve soğuk demeden düzenli bir çalışma yaparak şampiyonaya hazırlandık. Buraya gelirken de bir birinden zor yarışlar yaparak Türkiye şampiyonası için hak kazandık. Çok çalışarak başarılarımızın tesadüf olmadığını burada aldığımız derece ve madalyalar ile ispatladık. Bizlere güvenen ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyor; bizleri gururlandıran sporcularımızı da kutluyorum. Daha çok çalışıp inşallah birincilikler kazanacağız, inşallah emin adımlarla ilerleyeceğiz"
Türkiye şampiyonasında atletizm takımını yalnız bırakmayan kulüp Başkan Sinan Boyacı konuya ilişkin konuşmasında "Öncelikle Bursa’da yapılan Türkiye Atletizm yarışlarına katılan tüm sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Yarışlara kulüp olarak ilk kez atletizm branşında katılım sağladık. Bölgemizdeki yarışlarda derece yaparak Türkiye şampiyonası gibi büyük bir organizasyona katılmak ve bunun yanı sıra buradaki yarışlarda takım olarak derece yapıp 3 madalya almak hakikaten üst düzey bir başarı. Sporcularımız ile gurur duyuyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu, Belediye Başkanı Dr Ahmet Yaptırmış ve başarının mimarı antrenörümüz Elif Eyüp’e teşekkür ederken, bunun yanı sıra bizleri gururlandıran sporcularımıza teşekkür ederek başarılar diliyorum" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ