ATK 25 kamu memur alımı Resmi Gazete ilanı

Adli Tıp Kurumu kamu memur alımı ilanı yayınladı. 5 farklı unvanda yapılacak olan alımlarda 25 memur alımı yapılacak.

İş İlanları 12.04.2023 01:31:00 0
ATK 25 kamu memur alımı Resmi Gazete ilanı
Tarih: 12.04.2023 01:38 Güncelleme: 11.05.2023 00:49

Adli Tıp Kurumu Memur Alımı
Kamu kurumu tarafından merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 25 memur alımı yapılacaktır. 6 merkez teşkilatta makine mühendisi alımı, 1 merkez teşkilatta inşaat mühendisi alımı, 4 merkez teşkilatta bilgisayar teknikeri alımı, 1 merkez teşkilatta tekniker alımı, 1 merkez teşkilat, 1 Diyarbakır, 1 Erzurum ve 2 Hatay’da biyolog alımı, 3 merkez teşkilat, 3 Gaziantep ve 2 Hatay’da Kimyager alımı son olarak ise 1 Gaziantep’te laborant alımı yapılacaktır.

Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?
Eğitim Şartları

Makine mühendisi kadrosuna başvuru yapacak olan adayların lisans düzeyinde makine mühendisliği veya mekatronik mühendisliği programlarından en az birinden mezun olmaları gerekmektedir.

İnşaat mühendisliği başvuru adaylarının ise inşaat mühendisliğinde 4 yıllık üniversite mezunu olması gerekmektedir.

Bilgisayar teknikerliği, alımı için ise programından mezun olacak olan adayların bilgisayar programcılığı, bilgisayar, programlama, bilgisayar teknolojisi ve programlama, web teknolojileri veya programlama önlisans bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

Tekniker kadrosuna başvuru yapacak olan adayların makine, iş makineleri, makine yağları veya yağlama teknolojisi veya silah sanayi teknikerliği önlisans mezunu olması istenmektedir.

Biyolog kadrosuna başvuru yapacak olan adayların moleküler biyoloji, moleküler biyoloji ve genetik, moleküler biyoloji, genetik ve biyomühendislik, tıbbi biyoloji, tıbbi biyolojik bilimler bölümlerinden en az birinden lisans mezunu olması gerekmektedir.

Kimyager kadrosu için ise kimya veya biyokimya lisans mezuniyeti gerekir.
Laborant kadrosuna başvuru yapacak olan adayların patolojik laboratuvar teknikerliği veya patoloji laboratuvar teknikeri 2 yıllık bölümlerinden birinden mezun olması istenmektedir.

Başvuru yapacak olan adayların 2022 yılında uygulanmış olan KPSS sınavından istenilen puan türünde en az 70 puan ve üzeri puan almış olan adaylar başvuru yapacaklardır.

Adayların ilanın son başvuru tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli olan eğitim şartını karşılıyor olması istenmektedir.

Kamu Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?
Başvuru yapacak olan adaylar için başvurular 17 Nisan 2023 tarihinde başlayıp 25 Nisan 2023 tarihi itibariyle sona erecektir. Adaylar başvurularını kariyer kapısı, kamu işe alım veya kariyer kapısı üzerinden e devlet şifreleriyle giriş yaparak elektronik olarak gerçekleştireceklerdir.

Başvuru kılavuzu

Kaynak: https://kamupersonelialim.com/


Anahtar Kelimeler: memur alımı Resmi Gazete ilanı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem