Atatürk Üniversitesinden emekli personellerine vefa

Atatürk Üniversitesinden emekli personellerine vefa

Genel 20.02.2025 10:03:10 0
Atatürk Üniversitesinden emekli personellerine vefa
Tarih: 20.02.2025 10:03 Güncelleme: 20.02.2025 10:03
Atatürk Üniversitesi, kurum bünyesinde uzun yıllar görev yaparak emekliye ayrılan personellerine vefa göstermek amacıyla ilk kez "Kurumsal Vefa ve Hizmet Ödülleri Töreni" düzenledi.
Genel Sekreterlik ve bağlı birimlerde 16 Ağustos 2024 sonrası emekli olan personellerin onurlandırıldığı tören, Kültür Merkezi Prof. Dr. Kemal Bıyıkoğlu Salonunda gerçekleştirildi. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’nun üniversitenin gelişiminde emeği geçen personellerin katkılarına vurgu yaparak başladığı açılış konuşmasında: "Atatürk Üniversitesi, yalnızca bir eğitim kurumu olmanın ötesinde, köklü bir gelenek ve aidiyet duygusuyla şekillenen büyük bir ailedir. Bu ailenin her bir ferdi, görev yaptığı süre boyunca bilgi ve deneyimiyle üniversitemizin gelişimine katkı sağlamıştır. Bugün burada, uzun yıllar özveriyle hizmet etmiş, üniversitemize emek vermiş değerli çalışma arkadaşlarımızı uğurlamanın gururunu ve aynı zamanda hüznünü yaşıyoruz. Sizlerin bıraktığı izler, kuruma duyduğunuz bağlılık ve özveri, bizler için daima yol gösterici olacaktır. Atatürk Üniversitesi ailesi olarak, sizlere sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir emeklilik hayatı diliyoruz" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
Konuşmaların ardından, emekli olan personellere teşekkür belgeleri ve plaketleri takdim edildi. Duygusal anlara sahne olan törende, emekli personeller Atatürk Üniversitesi çatısı altında geçen yıllarını ve hatıralarını paylaşarak veda etti.
Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona ererken, katılımcılar üniversitenin vefa kültürünü yaşatan bu anlamlı organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ