Atatürk Üniversitesi’nde yüksek kalite standardına ulaşan merkezi yemekhane hizmetine devam ediyor

Atatürk Üniversitesi’nde yüksek kalite standardına ulaşan merkezi yemekhane hizmetine devam ediyor

Genel 9.12.2022 17:18:08 0
Atatürk Üniversitesi’nde yüksek kalite standardına ulaşan merkezi yemekhane hizmetine devam ediyor
Tarih: 09.12.2022 17:18 Güncelleme: 09.12.2022 17:18
20 Eylül’de merkezi yemekhane çatısındaki yangınla birlikte ortaya çıkan hasarı kısa sürede gidererek 26 Eylül’de tekrar öğrencilerin hizmetine sunan Atatürk Üniversitesi, yangının izlerini tamamıyla silerek yemekhane ve çevresindeki tüm çalışmalarını tamamladı.
Merkezi yemekhanenin çatı kısmındaki yangının ardından tamirat ve tadilat çalışmalarına aynı gün başlayan Atatürk Üniversitesi, öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için bir hafta içerisinde yemekhaneyi tekrar aktif hale getirmesiyle birlikte binanın iç ve dış kısımlarını da yeniledi.
Çatı onarım işlemleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın talimatıyla mutfak, mal kabul, soğuk depo ve ofis kısımlarının da yenileme çalışmalarına katılmasıyla merkezi yemekhane, yeni ve modern bir çehreye kavuştu. Bu çalışmalar gerçekleştirilirken öğrenciler ve personel yemek yeme hususunda hiçbir aksaklık yaşanmazken, yemekhane çalışmaları detaylı bir şekilde devam etti.
Öğle ve akşam olmak üzere günde iki defa yemek verilen merkezi yemekhanede binlerce öğrenci ve personel faydalanırken, yemekler gıda uzmanları gözetiminde hijyen standartlarına göre hazırlanıyor.
Yaşanan talihsiz yangından Atatürk Üniversitesinin daha güçlü bir şekilde çıktığını belirten Rektör Çomaklı, kadim geçmişe sahip, nitelikli eğitim kadrosu ve güçlü altyapıyla donatılmış bir kurum olan Atatürk Üniversitesinin bu badireden de alnının akıyla çıktığını söyledi.
“Yemekhanemiz Üniversitemize Uzun Yıllar Hizmet Edecek”
Üniversitenin gözbebeği olan öğrencilere en iyi hizmeti vermekten mutluluk duyduklarını aktaran Rektör Çomaklı: “65 yıllık köklü üniversitemiz her konuda daima öğrencilerimizin yanında olmuş ve olmaya devam edecek. Yaşadığımız talihsiz yangınla birlikte öğrencilerimizi mağdur etmemenin yollarını arayarak çözümler ürettik. Bir taraftan yemek hizmetimize devam ederken diğer taraftan da yemekhanemizde tamirat ve tadilat çalışmalarımıza aralıksız devam ettik. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek merkezi yemekhanemizi tamamıyla yeniledik. Yemekhanemizi uzun yıllar üniversitemize hizmet edecek şekilde tasarladık. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ