Atatürk Üniversitesi’nde yüksek kalite standardına ulaşan merkezi yemekhane hizmetine devam ediyor

Atatürk Üniversitesi’nde yüksek kalite standardına ulaşan merkezi yemekhane hizmetine devam ediyor

Genel 9.12.2022 17:18:08 0
Atatürk Üniversitesi’nde yüksek kalite standardına ulaşan merkezi yemekhane hizmetine devam ediyor
Tarih: 09.12.2022 17:18 Güncelleme: 09.12.2022 17:18
20 Eylül’de merkezi yemekhane çatısındaki yangınla birlikte ortaya çıkan hasarı kısa sürede gidererek 26 Eylül’de tekrar öğrencilerin hizmetine sunan Atatürk Üniversitesi, yangının izlerini tamamıyla silerek yemekhane ve çevresindeki tüm çalışmalarını tamamladı.
Merkezi yemekhanenin çatı kısmındaki yangının ardından tamirat ve tadilat çalışmalarına aynı gün başlayan Atatürk Üniversitesi, öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için bir hafta içerisinde yemekhaneyi tekrar aktif hale getirmesiyle birlikte binanın iç ve dış kısımlarını da yeniledi.
Çatı onarım işlemleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın talimatıyla mutfak, mal kabul, soğuk depo ve ofis kısımlarının da yenileme çalışmalarına katılmasıyla merkezi yemekhane, yeni ve modern bir çehreye kavuştu. Bu çalışmalar gerçekleştirilirken öğrenciler ve personel yemek yeme hususunda hiçbir aksaklık yaşanmazken, yemekhane çalışmaları detaylı bir şekilde devam etti.
Öğle ve akşam olmak üzere günde iki defa yemek verilen merkezi yemekhanede binlerce öğrenci ve personel faydalanırken, yemekler gıda uzmanları gözetiminde hijyen standartlarına göre hazırlanıyor.
Yaşanan talihsiz yangından Atatürk Üniversitesinin daha güçlü bir şekilde çıktığını belirten Rektör Çomaklı, kadim geçmişe sahip, nitelikli eğitim kadrosu ve güçlü altyapıyla donatılmış bir kurum olan Atatürk Üniversitesinin bu badireden de alnının akıyla çıktığını söyledi.
“Yemekhanemiz Üniversitemize Uzun Yıllar Hizmet Edecek”
Üniversitenin gözbebeği olan öğrencilere en iyi hizmeti vermekten mutluluk duyduklarını aktaran Rektör Çomaklı: “65 yıllık köklü üniversitemiz her konuda daima öğrencilerimizin yanında olmuş ve olmaya devam edecek. Yaşadığımız talihsiz yangınla birlikte öğrencilerimizi mağdur etmemenin yollarını arayarak çözümler ürettik. Bir taraftan yemek hizmetimize devam ederken diğer taraftan da yemekhanemizde tamirat ve tadilat çalışmalarımıza aralıksız devam ettik. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek merkezi yemekhanemizi tamamıyla yeniledik. Yemekhanemizi uzun yıllar üniversitemize hizmet edecek şekilde tasarladık. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ