Atatürk Üniversitesi iletişim fakültesi mezunları ile bir araya geldi

Atatürk Üniversitesi iletişim fakültesi mezunları ile bir araya geldi

Genel 20.12.2024 15:27:47 0
Atatürk Üniversitesi iletişim fakültesi mezunları ile bir araya geldi
Tarih: 20.12.2024 15:27 Güncelleme: 20.12.2024 15:27
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi, düzenlediği etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kariyer Rotası Kulübü tarafından organize edilen “Mezunlarla Buluşma: Medyanın Nabzı” başlıklı panel, genç iletişimcilere ilham verdi.
Panele, TRT Haber Muhabiri Mikail Kurban ve İletişim Başkanlığı Erzurum İl Müdürlüğü personeli Rıdvan Bentoğlu konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik, Prof. Dr. Besim Yıldırım’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.
TRT Haber Muhabiri Mikail Kurban, mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı
Panele konuşmacı olarak katılan TRT Haber Muhabiri Mikail Kurban, habercilik mesleğinin dinamiklerini anlatarak öğrencilere mesleki anlamda gelişimlerini nasıl şekillendirebileceklerine dair önemli tavsiyelerde bulundu. Özellikle dijital çağda haberciliğin geçirdiği dönüşüme vurgu yapan Kurban, genç iletişimcilere sektörde başarılı olabilmeleri için disiplinli çalışma, özgün içerik üretimi ve sürekli öğrenme alışkanlığı kazanmalarını önerdi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Mikail Kurban mesleğe dair unutulmaz anılarını da paylaşarak katılımcılara ilham verdi. Panel, genç iletişimcilerin kariyer hedeflerini netleştirmelerine katkı sağladı.
TRT haber muhabiri Mikail Kurban: “TRT Sizin TRT’niz”
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin düzenlediği “Mezunlarla Buluşma: Medyanın Nabzı” panelinde konuşan TRT Haber Muhabiri Mikail Kurban, medya sektöründeki tecrübelerini ve TRT’nin habercilik anlayışını öğrencilerle paylaştı.
Panelde gençlere tavsiyelerde bulunan Kurban, TRT’nin halkın sesi olduğunu vurgulayarak, “TRT sizin TRT’niz. Bu kurum, sadece bir medya kuruluşu değil, aynı zamanda bir kültür ve bilgi hazinesidir. Burada çalışmak demek, halka doğru bilgi ulaştırmak ve her an gelişime açık bir süreçte yer almak demektir.” dedi.
Kariyer hedefleri olan gençlere kendilerini sürekli geliştirmeleri gerektiğini hatırlatan Kurban, iletişim sektöründeki yenilikleri takip etmenin ve sektöre özgü beceriler kazanmanın önemine dikkat çekti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve onlarla tecrübelerini paylaşan Mikail Kurban, habercilikte karşılaştığı unutulmaz anıları da katılımcılarla paylaştı.
Etkinlik, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanırken, geleceğin iletişimcilerine ilham verdi.
İletişim Fakültesi Dekanı Raci Taşcıoğlu Katılımcılara Teşekkür Etti
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Mezunlarla Buluşma: Medyanın Nabzı” paneli, hem konuşmacılar hem de öğrenciler için verimli bir etkinlik oldu. Panelin sonunda söz alan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raci Taşcıoğlu, etkinliğe katkı sunan konuşmacılar TRT Haber Muhabiri Mikail Kurban ve İletişim Başkanlığı Erzurum İl Müdürlüğü personeli Rıdvan Bentoğlu’na teşekkür etti.
Prof. Dr. Taşçıoğlu, panelin öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak, “Mezunlarımızın tecrübelerini paylaşmaları, öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında önemli bir rehber oluyor” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ