Ata Demirer'li 'Berlin Kaplanı' Büyük Güldürü Sunar: Filmin Detayları Sizlerle!

Sinema dünyasının eğlendirici eserlerinden "Berlin Kaplanı", Ata Demirer'in başrolünde olduğu ve gülme garantili bir film olarak ön plana çıkıyor.

Kültür Sanat 1.08.2024 13:20:00 0
Ata Demirer
Tarih: 01.08.2024 13:24 Güncelleme: 01.08.2024 13:25

SINEMA DÜNYASINDAN YENİ BİR İDDİALI YAPIM 

Son dönemlerde özellikle televizyon ekranlarında sık sık rastladığımız ve izleyicilerin ilgisini çeken "Berlin Kaplanı" filmi, gösterimdeki yerini almış durumda. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği ve ünlü yönetmen Hakan Algül'ün kamera arkasına geçtiği komedi filmi, seyircileri bir kez daha güldürmeye hazırlanıyor. Yönetmenin Eyvah Eyvah serisindeki başarısının ardından gelen bu yapım, 2011 yılında vizyona girmiş bir komedi filmi olarak biliniyor.

FİLMİN KONUSU VE ÖZETİ 

"Berlin Kaplanı" filmi, Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan Ayhan Kaplan'ın etrafında dönüyor. Ata Demirer'in başrolünde olduğu karakter, boksör ve bodyguard olarak geçimini sağlayan bir Türk'ü canlandırıyor. Ancak eski parlak günler geride kalmış ve Ayhan Kaplan ile boks antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) için zor zamanlar başlamıştır. 50.000 Euro'luk borçları ve hayatlarını altüst eden panik atak çözümleri ile ilginç ve komik bir hikayeyi seyirciye sunuyorlar.

KAPLAN VE EKİBİNİN MACERALARI 

Film, Ayhan'ın stresten panik atak yaşadığı, borç batağındaki yaşantısından kurtulmaya çalıştığı bir dönemi konu alıyor. Tapu sorunları yüzünden ailevi meseleler de işin içine girince işler daha da karışır. Nurettin adında biri Ayhan'ı Berlin'de bulmaya gider ve onu Fethiye'ye getirir. Geri döndüklerinde ise başlarına daha da komik ve tuhaf olaylar gelmeye başlar.

OYUNCU KADROSU VE PERFORMANSLARI 

Filmde yer alan diğer oyuncular arasında Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Özlem Türkad, Nihal Yalçın, Cengiz Bozkurt, Tim Seyfi, Tonguç Oksal, Cemil Özbayer, Yunus Destebaşı gibi isimler mevcut. Her biri kendi karakterine özgün bir tat katarken, filmdeki performanslarıyla da dikkat çekiyorlar.

"Berlin Kaplanı", beyaz perdenin ardından televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşarak, kendine has mizahı ve zengin oyuncu kadrosuyla komedi severlere keyifli saatler vadediyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem