Aslıhan Malbora Aşkı Sona Erdi: 10 Yıllık İlişkisi Noktalandı

Ünlü oyuncu Aslıhan Malbora aşk hayatında yeni bir sayfa açıyor.

Magazin 29.07.2024 12:12:00 0
Aslıhan Malbora Aşkı Sona Erdi: 10 Yıllık İlişkisi Noktalandı
Tarih: 29.07.2024 12:14

ASLIHAN MALBORA VE SEVGİLİSİ YOLLARINI AYIRDI

Ünlü oyuncu Aslıhan Malbora'nın aşk hayatında önemli bir değişiklik yaşandığına dair haberler magazin gündemine düştü. Uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Metin Temel ile ilişkisini sonlandıran Malbora, Instagram hesabından Temel ile olan fotoğraflarını kaldırdı.

AYRILIĞIN DETAYLARI GİZEMİNİ KORUYOR

Deneyimli gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Aslıhan Malbora ve mühendis Metin Temel, 18 yaşından bu yana süren ilişkilerine 4 ay önce nokta koydular. İlişkilerini hep gözlerden uzakta tutmayı tercih eden çiftin ayrılık nedeni hakkında ise herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Malbora'nın Instagram'dan Temel ile olan tüm izleri silmesinin ayrılığın ispatı olarak görülürken, Temel'in henüz aynı adımı atmadığı belirtildi.

ASLIHAN MALBORA'NIN KARİYERİNDE YENİ ADIMLAR

Kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan Aslıhan Malbora, "Üç Kuruş" adlı dizide sergilediği etkileyici performansı ve "Kübra"da Çağatay Ulusoy, "Yaban Çiçekleri"nde ise Akın Akınözü ile ekrana gelen uyumuyla tanınıyor. Güzel oyuncu şu sıralar "Lefter" adlı film projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Erdem Kaynarca ile başrolleri paylaşacağı filmde "Meri" karakterine hayat verecek Malbora, aşk hayatında yeni bir döneme girerken, profesyonel anlamda da şansını yeni projelerde deniyor.