Tarih: 30.07.2024 09:42

Aslı Kalaç Fenerbahçe Formasıyla Şampiyonluk Peşinde!

Facebook Twitter Linked-in

VOLEYBOL MERAKLILARI İÇİN ASLI KALAÇ'IN SON DURUMU

Milli voleybolcu Aslı Kalaç'ın kariyeri ve şu anda formasını giydiği takım, voleybol severler tarafından merak konusu. Orta oyuncu mevkisinde görev yapan ünlü sporcunun son durumu hakkında detaylar haberimizin devamında.

ASLI KALAÇ HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Aslı Kalaç, Türk voleybolunun önde gelen kulüplerinden ve Türkiye A millî takımının başarılı isimlerinden biridir. Aslı Kalaç, Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkıyor ve orta oyuncu olarak takımına katkı sağlamaktadır.

ASLI KALAÇ'IN KARİYERİNE GENEL BAKIŞ

Voleybola 2005 yılında Yeşilyurt takımında başlayan Kalaç, kariyerinin büyük bir kısmını Galatasaray'da geçirdi. 7 yıllık Galatasaray kariyerinden sonra Türk Hava Yolları ile anlaşan Kalaç, iki sezon bu takımın renklerini taşıdıktan sonra 2022-2023 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ayrıca 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi, 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası ve 2023 Voleybol Dünya Kupası da dahil olmak üzere birçok önemli turnuvada Türkiye kadın millî voleybol takımı kadrolarında yer aldı. Kalaç, millî formayla da sayısız başarıya imza atmıştır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —