Tarih: 07.07.2024 17:49

Aslı Enver'in Minik Prensesi Elay Bir Yaşında: 'Hayatımın En Renkli Yılı!'

Facebook Twitter Linked-in

ASLI ENVER VE BERKIN GÖKBUDAK'IN MUTLU GÜNÜ

Ünlü oyuncu Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çiftinin kızı Elay, 1 yaşına girdi. Mutlu birlikteliklerini güçlendirerek sürdüren çift, kızlarının birinci yaş gününü sevinçle karşıladı. Geçtiğimiz sene kızlarını kucaklarına alan Enver ve Gökbudak, Elay'ın ilk yaş gününü unutulmaz kılmak için sosyal medya üzerinden kutlama yaptı.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASINDAN KARELER PAYLAŞILDI

Aslı Enver, kızı Elay'ın doğum gününü... Dolu dolu geçen ilk seneyi, içten bir paylaşımla takipçileriyle paylaştı. Kızının doğum günü kutlamasından fotoğrafları da takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncunun neşesini gözler önüne seren paylaşım, hayranlarının beğenisini topladı.

ASLI ENVER'DEN JETONLAR: “İYİ Kİ GELDİN”

Kızına duyduğu büyük sevgiyi ifade eden Aslı Enver, meşhur "My Girl" şarkısını bir video eşliğinde paylaşarak, "İyi ki geldin" mesajını kızına yolladı. Aynı zamanda bir anne olarak yaşadığı hızlı zaman algısını da dile getirerek, kızının 1 yaşına bastığını neşeyle ifade etti.

EŞ BERKIN GÖKBUDAK'TAN ANLAMLI YORUM

Berkin Gökbudak da eşinin duygusal paylaşımına kayıtsız kalmadı ve eşi ile aynı duyguları paylaşarak, "İyi ki'lerin en iyi ki'si" yorumuyla kızının doğum gününü kutladı. Bu romantik etkileşim, çiftin güçlü ilişkilerinin ve mutlu aile yapısının bir göstergesi olarak hayranları tarafından beğeniyle karşılandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —