Aslı Bekiroğlu ve Ekin Mert Daymaz'lı Romantik Komedi 'Biricik Sevgilim' Ekranlarda!

Aşkın ve mizahın kesiştiği nokta: "Biricik sevgilim" ekranlarda!

Kültür Sanat 10.07.2024 23:59:00 0
Aslı Bekiroğlu ve Ekin Mert Daymaz
Tarih: 11.07.2024 00:02

Yerli romantik komedi sahnesinin yeni üyesi "Biricik Sevgilim" izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu yapım Aslı Bekiroğlu ve Ekin Mert Daymaz gibi sevilen isimleri kadrosunda barındırıyor. Peki, "Biricik Sevgilim" hangi konuyu işliyor? İşte "Biricik Sevgilim" filmi hakkında merak edilenler…

"BİRİCİK SEVGİLİM" KONUSU VE OYUNCU KAHRAMANLARI

Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun hem yazıp hem yönettiği "Biricik Sevgilim" filminin merkezinde, farklı dünyalardan gelen iki karakterin sınırsız aşkı yer alıyor. Nihan karakteri, ailesi İstanbul'a dönünce yüksek gelirli bir hayat yaşamaya devam eden, genç yaşta doçent ünvanı kazanmış başarılı bir akademisyendir. Mesut ise Beşiktaş çarşısında büyümüş, eğitim hayatına devam edememiş ama yaşam felsefesi olarak her zaman mertlik ve doğruluğu benimsemiş bir taksi şoförüdür. Bu iki zıt karakterin yolları kesiştiğinde ortaya çıkan olaylar komedi ve romantizmi bir araya getiriyor.

FİLMİN GÖZDE OYUNCULARI

Aslı Bekiroğlu filmde Nihan karakterine hayat verirken, Ekin Mert Daymaz Mesut karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Filmin diğer dikkat çekici isimleri arasında Soley Akça (Yeşim), Elif Demir (Nuray), Hasan Karakurt (Ferit), Nergis Kumbasar (Güner) ve Etem Caner Karaüç (Serdar) gibi yetenekli oyuncular bulunuyor.

Filmin sıcak hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu, romantik komedi severleri ekran başına toplayacak gibi görünüyor. "Biricik Sevgilim", zıtlıkların aşkla harmanlandığı, keyifli anlar yaşatmayı vaat eden bir yapım olarak öne çıkıyor.