Aslı Baykal'dan Meral Akşener'e Kılıçdaroğlu uyarısı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından Meral Akşener'i uyardı. Aslı Baykal, Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi durumunda ilk iş olarak Akşener'i yetkisizleştireceğini ifade etti.

Politika 7.03.2023 23:16:00 0
Aslı Baykal
Tarih: 07.03.2023 23:20

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ilan etmesini değerlendiren Aslı Baykal, 'Kılıçdaroğlu başkan seçilirse; Genel başkan koltuğuna yerleşince kendisini CHP genel başkanlığına taşıyan Önder Sav'ı hemen nasıl görevden aldıysa ilk iş Akşener'i yetkisizleştirir.' dedi.

Aslı Baykal, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak duyurmasının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"İYİ Partililer dönüşü olmayan yola girdiler" diyen Aslı Baykal, Kılıçdaroğlu seçilirse ilk iş olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i yetkisizleştireceğini ifade etti.

Baykal, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Partililer dönüşü olmayan yola girdiler. Kemal Kılıçdaroğlu başkan seçilirse; Genel başkan koltuğuna yerleşince kendisini CHP genel başkanlığına taşıyan Önder Sav'ı hemen nasıl görevden aldıysa ilk iş Akşener'i yetkisizleştirir. İcracı bakanlıklar İYİ Parti'ye verilmez. İYİ Parti herhangi bir konuya karşı çıkarsa HDP dışarıdan, (belki de içeriden) destek olur. İYİ Parti vekillerini de kendi gücüyle seçtireceğinden, böyle bir ittifak ile büyümesi değil yalnızca küçülmesi söz konusu."


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem