ASKON Başkanı Gültepe’den seçim kararına destek

ASKON Başkanı Gültepe’den seçim kararına destek

Van Haberleri 11.03.2023 00:49:00 0
ASKON Başkanı Gültepe’den seçim kararına destek
Tarih: 11.03.2023 00:50

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Van Şube Başkanı Şeref Gültepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağını açıklamasının ardından değerlendirmede bulundu.
VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Van İl Başkanı Şeref Gültepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayiip Erdoğan’ın seçim tarihinin ertelememesi kararını desteklediklerini belirtti.
Başkan Gültepe yaptığı açıklamada, “Komşularımız savaş içerisinde, pandemiden hırpalanmış bir dünya ekonomisi var, asrın felaketini yaşamışız 11 ilimiz etkilenmiş buna rağmen dirayetli durarak sandığı işaret etmiştir, Cumhurbaşkanımızı dirayetli duruşundan dolayı takdirle karşılıyoruz. Ne var ki, siyasetçisinden, sanatçısına, iş insanından akademisyenine, akilinden basın mensubuna kadar bu atmosferde bir seçim yerine bir yıl sonra gerçekleştirilecek bir seçimin daha hakkaniyetli olacağı hususunda mutabık kalınması gerekiyordu diye de düşünmeden edemiyoruz. Karar alınmıştır. Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın onayı ile Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim süreci başlamış olup milletimize ve ülkemize hayırlı olsun. Ülkemizin bekasını önemsiyor, milletimizin iradesine saygı duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.
Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem