Aşçı adayları hünerlerini sergiledi

Aşçı adayları hünerlerini sergiledi

Genel 27.01.2023 15:11:49 0
Aşçı adayları hünerlerini sergiledi
Tarih: 27.01.2023 15:11 Güncelleme: 27.01.2023 15:11
Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kursu usta öğretici Ayfer Koparan’ın öncülüğünde tamamlayan kursiyerler hünerlerini sergiledi.
Belediye ek binada aşçılık bölümü usta öğreticileri, modül sonu etkinliği olarak öğrencileri ile beraber edindikleri kazanımları pratiğe dökmek suretiyle yemek etkinliği düzenledi. Usta öğretici Ayfer Koparan, öğrencileriyle beraber yaptıkları içli köfte, doğaba, sarma, keledoş, iki çeşit tırşik, kekedoş, pilav, hegedanlı bulgur pilavı ve ev yapımı baklavayı sergiledi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazif Tatlı, usta öğretici ve öğrencilerin düzenlediği modül etkinliğinin tamamlandığını belirterek, “Valimizin ilimizde başlatmış olduğu eğitim öğretim seferberliğinin İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’ün talimatları ile vücut bulmuş halini görüyoruz. Bu tablodan son derece memnunuz. Belediye ek binasında usta öğreticiler, öğrencileri ile beraber teorik olarak vermiş oldukları emeklerinin pratiğe dönüşmüş halini görüyoruz. Hakkari yöremize ait ürünlerin şekilde tanıtılması hem öğrencilerimizin elde ettiği kazanımları uygulamalı olarak sergilediler. Usta öğreticiler başka olmak üzere kursa katılanları tebrik ediyorum. Bu kurs inşallah size ek iş olarak geri dönecek. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.
19 yıldır usta öğretici olan Ayfer Koparan ise 48 öğrencinin modül sonu etkinliğinde edindikleri kazanımları pratiğe döktüklerini söyleyerek, büyük emek sarf eden öğrencilerine teşekkür etti.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazif Tatlı, Müdür Yardımcısı Aydın Çiftçi, gazetecilerle beraber aşçı adaylarının sofasına konuk olup yemek yediler.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ