Vali Alpman'dan kazada yaralananlara ziyaret

Asayiş 20.02.2017 18:39:17 0
Vali Alpman
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.02.2017 18:39
Iğdır’da iki yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 24 kişinin tedavisi devam ederken, Vali Ahmet Turgay Alpman yaralıları hastanede ziyaret etti.
Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Nahçıvan Ali Meclis Başkan Yardımcısı Azer Zeynelov, Nahçıvan İçişleri Bakan Yardımcısı Sebuhi Nevruzov, Nahçıvan Sağlık Bakanı Niyazi Mevruzov ve Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev, Iğdır Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden ve çoğunluğu Azeri olan yaralıları ziyaret etti. Burada Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Nevruz Erez’den bilgi alan Vali Alpman ve beraberindekiler, yaralıları da ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Vali Alpman, üzücü bir kaza yaşandığını belirterek, “Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Biri Türk vatandaşı olmak üzere toplam 24 yaralı hastanemizde. Bu yaralılardan ikisi ameliyatta, durumları kritik. 3 kişi Erzurum, 1 kişi Kars’a sevk edildi. Diğer yaralılar ise Iğdır Devlet Hastanesinde tedavi altında” dedi.
Nahçıvan Ali Meclis Başkan Yardımcısı Azer Zeynelov ise, kazadan dolayı çok üzüldüklerini belirterek, “Hem Azerbaycan hem de Türkiyeli kardeşlerimiz hayatlarını kaybetmişlerdir. Hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara da şifa diliyorum. Iğdır Devlet Hastanesi yetkililerine, Iğdır Valiliğine de ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Kaza anını anlatan Azerbaycan vatandaşı Cemilov Nazip, “Yolda ilerliyorduk. Bir tır gördüm ve bizi geçti. Ondan sonra otobüsler kafa kafaya çarpıştık. Çarpışmayla hiçbir şey hatırlamıyorum. Hava soğuktu, ama sis yoktu. Çarpışma o tır geçtikten sonra oldu” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ