Polisten horoz dövüştürenlere baskın

MALATYA’DA YASA DIŞI KUMAR OYNAYANLARA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA, HOROZ DÖVÜŞTÜREREK KUMAR OYNAYAN 38 KİŞİYE TOPLAMAD 46 BİN 550 TL PARA CEZASI KESİLDİ.

Asayiş 15.06.2020 12:34:49 0
Polisten horoz dövüştürenlere baskın
Tarih: 01.01.0001 00:00

Malatya’da yasa dışı kumar oynayanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, horoz dövüştürerek kumar oynayan 38 kişiye toplam 46 bin 550 TL para cezası kesildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Cezmi Kartay Caddesi’nde bulunan bir iş hanında yasa dışı kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Horoz dövüştürerek ile kumar oynatılan iş yerine yapılan baskında 38 şahsın horoz dövüşü yaptırarak kumar oynadığı tespit edildi. Operasyonda horoz dövüşü yaptıran bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında ‘Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama’ suçundan gerekli adli tahkikat başlatıldığı belirtildi. Ruhsatsız olan iş yerinde kumar oynayan 38 şahsa ise toplam 46 bin 550 TL idari para cezası uygulandı.

Ayrıca kumar amaçlı dövüştürülen 5 adet horoz ise Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Polis ekipleri baskın yapılan iş yerinin de ruhsatsız olması nedeniyle mühürlenmesi adına da gerekli işlemleri başlattı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem