O hırsız yakalanıp, tutuklandı

Elazığ’da bir iş yerinin kapısını açmak isterken güvenlik kamerası tarafından tespit edilen hırsızlık şüphelisinin 4 ayrı iş yerini soyduğu ortaya çıktı. Yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş 12.04.2017 14:09:36 0
O hırsız yakalanıp, tutuklandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hırsızın yakalanmasını sağlayan olay, 4 Nisan 2017 tarihinde merkez Sarayatik Mahallesi Adnan Orakçıoğlu Caddesi’nde bir iş yerinde meydana gelmişti. Cadde üzerinde bulunan bir iş yerine gelen şüpheli, kapıyı açmak için uğraşmış, açamayınca olay yerinden ayrılmıştı ancak güvenlik kameralarına da o anlar yansımıştı.
 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızın yakalanması için çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada güvenlik kamerasından eşkal bilgileri elde edilen zanlının Ö.E. olduğu ve birden fazla hırsızlık suçundan kaydının olduğu ortaya çıktı.
 

Şüphelinin o gece merkez Mustafa Paşa ve Sanayi Mahallelerinde 4 ayrı iş yerine de girerek hırsızlık yaptığını ortaya çıkaran polisler, şahsı operasyonla yakaladı. Yakalanan şüpheli ifadesi alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli ’Nitelikli hırsızlık’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem