Malatyalı gazeteci koronaya yenik düştü

Malatya’da basın camiasının sevilen isimlerinden 48 yaşındaki Akif Çelik, bir süredir gördüğü korona virüs tedavisi sonrası geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti.

Asayiş 30.11.2020 12:28:36 0
Malatyalı gazeteci koronaya yenik düştü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.11.2020 12:28

Malatya’da basın camiasının sevilen isimlerinden 48 yaşındaki Akif Çelik, bir süredir gördüğü korona virüs tedavisi sonrası geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti.

Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği Genel Başkanı Akif Çelik (48) bir süre önce korona virüse yakalandı. Hastanede tedavi altına alınan Çelik, yaklaşık bir aylık tedavi süresi sonrası pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alındı. Kalp kapakçığında ve bazı iç organlarında hasara neden olan hastalık sonrası yoğun bakımdan servise çıkarılan ve ameliyat için gün bekleyen Çelik, önceki gün yine pıhtı atması nedeniyle beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakıma alınan Çelik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çelik’in vefatı Malatya’da basın camiasında büyük üzüntüye neden olurken, bugün Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı ile gözyaşları arasında defnedildi.

Cenaze törenine Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil İbrahim Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Av. Fatih Kerimoğlu ile gazeteci arkadaşları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yakınları katıldı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Çelik, uzun dönem Malatya’da birçok basın kurumunda görev aldıktan sonra geçtiğimiz aylarda Yeşilyurt Belediyesinde göreve başlamıştı. Çelik, ayrıca Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği’nin Genel Başkanlığını yürütüyordu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ