Kuryenin ekmek teknesini çalan şüpheliler yakalandı

Asayiş 21.12.2017 09:10:23 0
Kuryenin ekmek teknesini çalan şüpheliler yakalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.12.2017 09:10
Elazığ’da kuryelik yapan bir kişinin çalınan motosikleti, jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde bulunarak sahibine teslim edildi.
Olay, merkez Harput Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kilo ile mangal satan bir iş yerinde motorlu kuryelik yapan Mustafa Katipoğlu’nun evin önünde duran motosikleti 2 kişi tarafından düz kontak yapılarak çalındı. Saat 21.00 sıralarında motorunun evin önünde olmadığını fark eden Katipoğlu, olayı ilk mahalle muhtarına daha sonra jandarma ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine Harput Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler harekete geçti. MOBESE görüntülerini inceleyen ekipler, eşkalini belirledikleri şahısların peşine düştü. Sanayi Mahallesinde fark edilen şüpheliler M.C.K. ve B.B yakalanarak gözaltına aldı. Ele geçen motosiklet ise ekipler tarafından sahibine teslim edildi.
Motorunun çalındığını fark ettiğini dile getiren Mustafa Katipoğlu, “Eve geldiğimde motorun kapının önünde olmadığını gördüm. İlk olarak mahalle muhtarını aradım. Muhtarla Harput Jandarma Karakol Komutanlığına geçtik. MOBESE görüntülerini inceledikten sonra motorumun öğle saatlerinde Harput’tan merkeze doğru yol aldığını gördük. Ekiplerin çalışması sonucu motorum bulundu. Motorumun değeri 4 bin TL’ydi. Motorumun aynaları ve orta ayaklığı kırılmış, arka sepeti sökülmüş, kontağı bozulmuş, aküsünü de sökmüşler. Motoruma bu şekilde zarar vermişler” dedi.
Mustafa Katipoğlu’nun motosikletinin çalındığını kendisine söylediğini dile getiren Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, “Bizde jandarma ekiplerine beraber müracaat ettik. Jandarmamızın titiz çalışması sonucu motor bulundu” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ