Kürt düşmanı PKK terör örgütü saldırıda şehit düşen işçilere son görev

HAKKARİ’NİN DERECİK İLÇESİNDE TERÖRİSTLERCE DÜZENLENEN FÜZELİ SALDIRIDA ŞEHİT OLAN İŞÇİLERDEN İKİSİ YÜKSEKOVA’DA GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ.

Asayiş 5.11.2020 17:44:28 0
Kürt düşmanı PKK terör örgütü saldırıda şehit düşen işçilere son görev
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari’nin Derecik ilçesinde teröristlerce düzenlenen füzeli saldırıda şehit olan işçilerden ikisi Yüksekova’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

4 Kasım 2020 tarihinde Derecik ilçesi Irak sınırına yakın iki üs bölgesi arasında yol çalışması yapan sivil iş makinesine bölücü terör örgütü tarafından füze ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapılmış, saldırısı sonucu Selim Gündüz (Yüksekova), Zeki Ölmez (Yüksekova) ve Mehmet Reşat Keskin (Van) şehit düşmüştü. Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından şehitlerden Selim Gündüz ve Zeki Ölmez’in naaşları Yüksekova ilçesine getirildi. İhsaniye Camisi’nde Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Muammer Alper, Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, Hakkari Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, STK ve parti temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşların katılımıyla Yüksekova Müftüsü Şakir Şahin tarafından cenaze namazı kılındı. Namazın ardından şehit Zeki Ölmez Akalın Mezarlığında, Selim Gündüz ise Kilimli köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem