Kayıp Gülistan’ı arama çalışmaları sürüyor

Tunceli’de 5 Ocak Tarihinden Bu Yana Haber Alınmayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü İkincisi Sınıf Öğrencisi Gülistan Doku’yu Arama Çalişmalari Devam Ediyor. Çalişmalardan Henüz Bir Sonuç Alınamazken Vali Tuncay Sonel D

Asayiş 7.02.2020 15:49:17 0
Kayıp Gülistan’ı arama çalışmaları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tunceli’de 5 Ocak tarihinden bu yana haber alınamayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ikincisi sınıf öğrencisi Gülistan Doku’yu arama çalışmaları devam ediyor. Vali Tuncay Sonel de arama çalışması yapılan bölgeye gelerek bilgi aldı.

Tunceli’de 5 Ocak’tan bu yana haber alınmayan ve en son Sarı Saltuk viyadüğü üzerinde otururken araç içi kamerasına yansıyan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’yu arama çalışmalarına Uzunçayar Baraj Gölü’nde bot ve teknelerle devam ediliyor. Dalgıç polislerin de yer aldığı çalışmalardan henüz bir sonuç alınamazken Doku’nun ailesi de çalışmaları yakından takip ediyor.

Vali Tuncay Sonel de Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ve İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen ile birlikte devam eden arama çalışmalarını yerinde takip etti. Sonel, Doku’nun ailesiyle de görüşerek yapılması gereken her şeyin yapıldığını belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem