Kars’ta polis denetimlere hızlı başladı

Korona virüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına Kars polisi hızlı başladı. Sabah erken saatlerde denetimlere başlayan polis ekipleri, sokağa izin belgesi olmadan çıkanlara ceza kesti.

Asayiş 30.04.2021 11:38:45 0
Kars’ta polis denetimlere hızlı başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.04.2021 11:38

Korona virüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına Kars polisi hızlı başladı. Sabah erken saatlerde denetimlere başlayan polis ekipleri, sokağa izin belgesi olmadan çıkanlara ceza kesti.

17 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecek olan kısıtlamanın ilk gününde Kazımpaşa Caddesi ile Karadağ Caddesi kavşağında uygulama yapan polis ekipleri, durdurdukları araçlarda sürücü ve yolcuların izin belgelerini kontrol etti. Ekipler şehiriçi toplu taşıma araçlarında bulunan yolculara ise nereye gittiklerini sorarak izin belgelerini istedi. İzin belgesi bulunmayan ve eksik olan vatandaşlara ceza işlem uygulayan polis, vatandaşlara cezalı duruma düşmemeleri için yapmaları gerekenleri de anlattı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 17 günlük kısıtlama kararı alınmasının ardından önceki gün gece ve bugün sabah erken saatlerde denetimlerine Başlayan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa izinsiz çıkanlara müsaade etmezken, izin belgesi olan vatandaşlara da izin belgesinde belirtilen adresin dışına çıkamayacağı uyarısında bulundu. Özellikle SGK evrakları eksik olan vatandaşlara ise evraklarını tamamlamaları gerektiğini belirttiler.

Öte yandan, Kars’ta sokak ve caddeleri boş kalırken, sokakta sadece görevliler ve işlerinden çıkıp eve giden vatandaşlar görüldü. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin denetimlerinin devam edeceği öğrenildi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ