Karasu Nehri’ne düşen Yağmur’un cesedi 14’üncü günde bulundu

Muş’ta 14 gün önce Karasu Nehri’ne düşen Yağmur Özkan’ın cesedi, polis dalgıçlar öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucunda bulundu.

Asayiş 7.03.2022 17:21:03 0
Karasu Nehri’ne düşen Yağmur’un cesedi 14’üncü günde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.03.2022 17:21

Muş’ta 14 gün önce Karasu Nehri’ne düşen Yağmur Özkan’ın cesedi, polis dalgıçlar öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucunda bulundu.

22 Şubat 2022 günü akşam 21.30 sıralarında Karasu Nehri Köprüsünden suya düşen Muş İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Yağmur Özkan için 14 gündür sürdürülen arama çalışmaları bugün sonuç verdi. Muş Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu koordinasyonunda yürütülen aramaya; polis, AFAD, UMKE, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri ile Konya, Ordu, Artvin, Mersin ve Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığında görevli 46 dalgıç polis destek veriyordu. Karasu ve Murat nehirlerinde kıyı, su yüzeyi ve su altından arama çalışması yapan 46 dalgıç ve çok sayıda polis ile AFAD ekibi, öğleden sonra Yağmur Özkan’ın cansız bedenine ulaştı.

Karasu Nehri’ne düştükten sonra cesedi suda sürüklenen Yağmur, Murat Nehri’nin 15. kilometresinde bulundu. Ekipler cesedi botla kıyıya getirdikten sonra, bölgede bulunan cumhuriyet savcısı tarafından ön incelemesi yapılan ceset, daha sonra Muş Devlet Hastanesine götürüldü.

Aile fertleri ise cesedin kıyıya getirilmesi sırasında gözyaşlarına hakim olamadılar. Baba Necmettin Özkan ise bugüne kadar ilgilenen herkese teşekkür ederek, “Rabbim herkesten razı olsun. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin. Herkes çok yakından ilgilendi. Çocuğum 14 gün sonra bulundu. Kaderinde bu yazılmıştı, bu olacaktı" ifadelerini kullandı.

Muş Valisi İlker Gündüzöz ise ekiplerin günlerdir Yağmur’u bulmak için çalıştığını belirterek, "Keşke ölüsünü değil dirisini bulsaydık. Ama hiç vazgeçmedik ve nihayet bulduk. Polis, jandarma, AFAD hepsinin emeği var. Tüm çalışanlara teşekkür ederim. Kızımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Pek çok yerden ekip geldi. Özellikle emniyetimizin yoğun bir çalışması oldu. Çalışmalar hiç bırakılmadı, yoğun şekilde sürdürüldü. Teknik olarak iyi bir çalışma yapıldı. Allah rahmet eylesin, ailemize de başsağlığı ve sabır diliyorum" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ