İstanbul Emniyetinden 'Kurt Kapanı 1' operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Anadolu yakasında ’Kurt Kapanı 1’ isimli operasyon başlatıldı. Bir çok şubeden çok sayıda polis ekibinin katıldığı uygulama, polis helikopterinin ve deniz polisinin de desteğiyle devam ediyor

Asayiş 15.03.2017 13:19:48 0
İstanbul Emniyetinden
Tarih: 01.01.0001 00:00

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Anadolu yakasında ’Kurt Kapanı 1’ isimli operasyon başlatıldı. Bir çok şubeden çok sayıda polis ekibinin katıldığı uygulama, polis helikopterinin ve deniz polisinin de desteğiyle devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Anadolu yakasında ’Kurt Kapanı 1’ isimli operasyon başlatıldı. Anadolu yakasında bulunan kara ve deniz yollarında uygulama yapılıyor. 14 noktada yapılan uygulamalara bir çok şubeden çok sayıda polis ekibi katıldı. Polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda deniz polisi de uygulamalara katıldı. Operasyon kapsamında belirlenen noktalarda araçlar aranırken GBT uygulamaları da yapılıyor. Uygulama noktalarında yapılan kontrollerde hakkında yakalama kararı olan kişilerin gözaltına alındığı öğrenilirken operasyonun devam ettiği belirtildi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem