İçişleri Bakanı Soylu, otobüs şoföründen dayak yiyen gaziye sahip çıktı

Asayiş 10.11.2018 18:30:17 0
İçişleri Bakanı Soylu, otobüs şoföründen dayak yiyen gaziye sahip çıktı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.11.2018 18:30
Erzurum’da bir halk otobüsü şoförü tarafından dövülerek hastanelik olan Gazi Muhammed Sad Saylanlar’ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arayarak ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.
Olay, Erzurum’un Palandöken ilçesinde yaşanmıştı. Evine gitmek üzere özel halk otobüsüne binen evli ve 1 çocuk babası Gazi Muhammed Sad Saylanlar, ücretsiz kartını okutup geçerken şoför, iddiaya göre hızla hareket edince düşme tehlikesi geçirdi. Saylanlar, ineceği durağa geldiğinde de ayağa kalkınca bu kez otobüs şoförü ani fren yaptı. Bunun üzerine şoför, gazi Saylanlar’a tekme tokat vurmaya başladı. Diğer yolcular, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Gazi Muhammed Sad Saylanlar’ı aradı. Soylu otobüs şoförü hakkında gerekli hukuki işlemlerin yapıldığını söyleyerek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.
Sol bileği ve kolunda çatlak olan Gazi Muhammed Sad Saylanlar, "Otobüse devletin verdiği hakla ücretsiz bindiğim için şoför aracı hızla yerinden kaldırınca düşmemek için mücadele verdim. İnmek istediğim sırada da ani fren yapınca, tepkisinin haksız olduğunu söyleyince üzerime saldırdı” dedi.
Erzurum Valisi Okay Memiş, şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapıldığını belirterek, “Gazimize ‘geçmiş olsun’ dileklerimi iletiyorum. Olayı duyar duymaz hemen gerekli kolluk kuvvetlerimiz, emniyetimiz hemen gerekli işlemleri yaptılar ve şahıs bulunarak adli mercilere teslim edildi. Bizler devletin temsilcileri olarak her zaman şehit yakınlarımızın ve gazilerimiz yanındayız. Onlar bu ülkenin bölünmezliği için mücadele ettiler bizim görevimiz onlara sahip çıkmak” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ