Güvenlik kamerasını görmesine rağmen hırsızlık yapan kadının pişkinliği pes dedirtti

Elazığ’da ev eşyası ürünleri satan mağazaya alışveriş bahanesi ile giren bir kadın, güvenlik kameralarına aldırış etmeden meyve sıkacağını çantasına atıp, elindeki kahve makinesiyle mağazadan çıktı. 2 bin 500 lira değerinde ?

Asayiş 26.11.2021 16:58:49 0
Güvenlik kamerasını görmesine rağmen hırsızlık yapan kadının pişkinliği pes dedirtti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.11.2021 16:58

Elazığ’da ev eşyası ürünleri satan mağazaya alışveriş bahanesi ile giren bir kadın, güvenlik kameralarına aldırış etmeden meyve sıkacağını çantasına atıp, elindeki kahve makinesiyle mağazadan çıktı. 2 bin 500 lira değerinde ürün çalarak kayıplara karışan kadının pişkinliği pes dedirtti.

Olay, iki gün önce merkez İcadiye Mahallesi birinci Harput Caddesi üzerinde bulunan çeyiz malzemeleri ve ev tekstil ürünleri satan bir mağazada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mağazaya giren kadın, önce ürünleri inceledi. Ardından, kestirdiği meyve sıkacağını bir çırpıda çantasına attı ve bir süre daha mağazada dolaşmaya devam etti. Daha sonra kadın, son olarak kahve makinesini eline alarak mağazadan ayrıldı. Güvenlik kameralarını göre göre çaldığı ürününün birini çantasına atan ve diğer ürünü de elinde çıkaran kadının pişkinliği pes dedirtti. Set halindeki ürünlerde eksiklik olduğunu fark eden işletme sahibi, güvenlik kamerasını inceledikten sonra durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.

“Biz hırsızlık olaylarını çok gördük ama bu kadar pişkinliği ilk defa gördük”

İşletme Sahibi Sümeyye Bayram, “Mağaza sahibi olarak ben bile bu kadar rahat ürün çıkaramıyorum. 16 yıldır ticaretle uğraşıyoruz, perakende sektöründeyim. Biz hırsızlık olaylarını çok gördük ama bu kadar pişkinliği ilk defa gördük. Kameralara baka baka ürünü götürüyor. Nevresim veya yastık olsa, ihtiyaca binaen der, yine sesimi çıkarmazdım ama o detoks (meyve sıkacağı) ve kahve makinasını götürüyor. Çeyiz paketini bölerek götürüyor. Çok rahat bir tavırla götürdüğü için bunu artık meslek edindiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ