Erzurum'da 'torbacılara' şafak operasyonu

Asayiş 25.09.2018 14:45:12 0
Erzurum
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.09.2018 14:45
Erzurum’da uyuşturucu ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına ‘şafak’ operasyonu düzenlendi.
Uyuşturucu madde ticareti yapan şüpheli şahısların ikametlerinde bugün sabah saatlerinde Özel Harekat polislerinin de katıldığı, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyon sonucu 4 ayrı olayda uyuşturucu madde ticareti yaptığı anlaşılan H.T, S.K. ve S.Ö. isimli toplam 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 308 adet Ecstsay hap ile toplam ağırlığı 28 gram olan Bonzai maddesi ele geçirildi.
Şüphelilerden H.T. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise 1 adet Pompalı Tüfek, 1 adet şarjör ile 14 adet fişek ele geçirildi.
Olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem