Elazığ’da sebze halinde çıkan yangın tamamen söndürüldü

Elazığ’da sebze halinin depo kısmında çıkan yangın, 8 itfaiye aracı ve 50 personelinin müdahalesiyle 1,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Karbonmonoksit gazından etkilenen 2 itfaiye eri, tedbir

Asayiş 14.06.2021 16:07:45 0
Elazığ’da sebze halinde çıkan yangın tamamen söndürüldü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.06.2021 16:07

Elazığ’da sebze halinin depo kısmında çıkan yangın, 8 itfaiye aracı ve 50 personelinin müdahalesiyle 1,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Karbonmonoksit gazından etkilenen 2 itfaiye eri, tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın, merkeze bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan sebze halinin deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çok sayıda plastik ve ahşap kasaların bulunduğu depodan önce dumanlar ardından da alevler yükseldi. Halde bulunanların fark ederek müdahale etmeye çalıştığı yangının bildirilmesi üzerine bölgeye 8 itfaiye 50 personel, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süreden ulaşan Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait ekipler yangına müdahale ederek yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alarak söndürdü. Karbonmonoksit gazından ise 2 itfaiye personeli etkilendi. İtfaiye erleri olay yerinde hazır bekletilen ambulansta tedavi edildikten sonra tedbir amaçlı Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Saat 12.59’da sebze halinden yangın ihbarı aldıklarını belirten İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün, “Yangında plastik kasaların bulunduğu depoların yandığı ihbarı geldi. Biz ilk etapta 5 ekip 30 personel ile olay yerine geldik. Öncelikle yangının önlenmesi için 2 noktadan yangına müdahaleye başladık. Daha sonra 3 ekip daha yönlendirdik ve yaklaşık 50 personel ile bir buçuk saat süren çalışma sonucu yangının önünü kestik ve kontrol altına aldı. Şuan da soğutma çalışmaları devam etmektedir. Soğutma çalışmalarından sonra da yangının tamamen söndüğünden emin olduktan sonra yangın yerinden ayrılacağız. İyi bir çalışma yaptık. Arkadaşlarımızın eline koluna sağlık. Arkadaşlarımız gerçekten gayretle çalıştı” dedi.

Öte yandan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da olay yerine gelerek meydana gelen hasarı yerinde inceleyip, hal esnafına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ