Elazığ Belediyesi itfaiyesinden Manavgat’a destek

Elazığ Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınları nedeniyle 2 araç ve 8 personelle söndürme çalışmalarına destek verecek.

Asayiş 1.08.2021 14:24:26 0
Elazığ Belediyesi itfaiyesinden Manavgat’a destek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.08.2021 14:24

Elazığ Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınları nedeniyle 2 araç ve 8 personelle söndürme çalışmalarına destek verecek.

Elazığ Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan ve geniş bir alana yayılan orman yangını nedeniyle Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini, yangın söndürme çalışmalarına destek vermesi amacıyla afet bölgesine sevk etti. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla teyakkuza geçen İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 2 araç ve 8 personelle yangın soğutma çalışmalarına destek verecek.

Ülkenin turizm cenneti Antalya’da ve eş zamanlı olarak Muğla, Adana, Osmaniye, Mersin, Kocaeli, Kayseri ve Kütahya’da çıkan orman yangınlarını, üzüntüyle takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Devletimiz, yaraları sarmak adına bütün gücünü seferber etti. Bizler millet olarak acıda ve sevinçte birbirimize kenetlenmeyi güçlü bir şekilde ortaya koyabilen bir milletiz. Yangının çıktığı ilk andan itibaren yaşanan bütün olumsuzlukları tüm ülke olarak teessürle takip ediyoruz. Bizler benzer acıları yaşamış bir il olarak gerekli mercilerle hızlı bir şekilde iletişime geçtik ve Elazığ Belediyesi olarak araç-gereç, ekipman, barınma ve gıda yardımları için teyakkuzda olduğumuzu belirttik. Ciğerlerimizi yakan bu yangın inşallah en kısa sürede kontrol altına alınır. Yangında hayatını kaybeden kardeşlerime bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize ise başsağlığı diliyorum” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ