22 bıçak darbesiyle öldürdüler, o anlar kamerada

Asayiş 10.01.2018 13:33:43 0
22 bıçak darbesiyle öldürdüler, o anlar kamerada
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.01.2018 13:33
Elazığ’da bir kişi, babalarının kuzeni tarafından yeğenin kavga meselesi nedeniyle geçtiğimiz Kasım ayında 22 bıçak darbesiyle öldürülürken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.
Olay, 26 Kasım 2017 tarihinde merkez Sanayi Mahallesi Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No : 74’te meydana geldi. İddiaya göre, babaları kuzen olan Y. E.K. ile F.Y.K. kavga etti. Kavganın ardından aynı gün akşam üzeri evlerini önünde çocuklardan Y.E.K’nin amcası Yılmaz Kaya, F.Y.K ve ağabeyleriyle arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada 4 kardeş, Yılmaz Kaya’yı 22 bıçak darbesiyle öldürdü.
Polisin çalışması sonucu olaya karışan şüpheli F.Y.K.(20), ağabeyleri Fatih Mehmet (32), Muhammet Burak (27) ve Semih K.(29) yakalanarak çıkarıldığı mahkemece kasten adam öldürme suçundan tutuklandı.
Öte yandan henüz 1 ile 5 yaş arasında 3 çocuğu bulunan Kaya’nın öldürüldüğü olay anı evinin altında bulunan bir iş yerine ait güvenlik kameralarına ise saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.

"Kardeşimi 22 bıçak darbesiyle öldürdüler"
Yılmaz Kaya’nın kardeşlerinden Bülent Kaya, “Gençler kavga ettikten sonra F’nin babası H.K. beni aradı bana, ‘ Çocuklarımız kavga etmiş. Çocuğunuza dersini verin yoksa dersini biz vereceğiz’ diyerek beni tehdit etti. Tehdit ettikten sonra oğlum Yunus’u aradım ve ulaşamadım. Daha sonra H.K’yi aradım, ‘Ben çocuğuma ulaşamadım eve geldiğinde kendisiyle konuşacağım’ dedim. H.K. ise bana, ‘ Ben çocuklarımı yolladım Yunus Emre’ye dersini verecekler’ dedi. Kardeşim Yılmaz Kaya ekmek almak için evden çıktı. Kardeşim evden çıkmasının ardından evimizin önünde H.K’nin 4 çocuğu tarafından saldırıya uğradı ve öldürüldü. Kardeşimi 22 bıçak darbesiyle cani şekilde öldürdüler. Bu şekilde akrabalık olmaz. Kardeşim 20 senedir İsviçre’de yaşıyordu. Türkiye’ye yerleşeli 4 ay olmuştu. Adalete güveniyoruz” dedi.

"Yurtdışından Türkiyeye kesin dönüş yapmış"
Kaya’nın diğer kardeşi Eyüphan Kaya ise, “Abimle 20 senedir yurtdışında beraber yaşıyorduk. Abim 2017 yılını yedinci ayında Türkiye’ye dönüş yaptı. Elazığ’da bir yuva kurdu ama ne yazık ki 4 ay yaşayabildi. Başımıza olmaz bir iş geldi. 2 çocuğun kavgası ölüme dayandı. Abime canice bir ölüm yaptılar. Bu ne insanlığa ne de akrabalığa sığar. Olayı yapan 4 zanlı aynı gün yakalandı ve ifadelerinin alındıktan sonra cezaevine gönderildi. Biz zanlıların en ağır cezaya çarptırılmasını diliyoruz. Adalet yerini bulacak” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü finale yükseldi


Van Spor

Ardahan’ın koşan yıldızları Posof’ta parladı


Van Spor

Elazığspor ve Şanlıurfaspor’dan kardeş paylaşımlar


Van Spor

Yeşil beyazlı sevda sınır tanımıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ