22 bıçak darbesine 4 müebbet hapis

Asayiş 20.06.2018 17:10:16 0
22 bıçak darbesine 4 müebbet hapis
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.06.2018 17:10
Elazığ’da bir kişiyi sokak ortasında bıçaklayarak öldürmekten yargılanan 4 kardeş, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
26 Kasım 2017 tarihinde merkez Sanayi Mahallesi Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No:74’te meydana gelen olayda, iddiaya göre babaları kuzen olan Y.E.K. ile F.Y.K. kavga etti. Kavganın ardından aynı gün akşam üzeri evlerinin önünde çocuklardan Y.E.K’nin amcası Yılmaz Kaya ile F.Y.K. ve ağabeyleri arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada 4 kardeş, Yılmaz Kaya’yı 22 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayet sonrası yakalanarak tutuklanan F.Y.K., M.F.K., M.B.K. ve S.K. hakkında 1. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davanın karar duruşması bugün görüldü. Duruşmaya sanıklar F.Y.K., M.F.K., M.B.K ve S.K ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada savcı esasa ilişkin mütalaasında, tüm sanıkların kasten adam öldürme suçundan cezalandırılmasını talep etti. Mütalaa sonrası savunma yapan sanıklardan F.Y.K., kendisinin maktule vurmadığını belirterek, "Böyle bir şey olacağını bilseydim Yunus Emre’nin bana saldırdığını kimseye söylemezdim” dedi.
Suçlamaları kabul etmeyen M.F.K. ise kendisinin kavgada olmadığını ileri sürerek, böyle bir olayın olmasını da kesinlikle istemediğini ifade etti.
Olay yerinde maktulün kendilerine saldırdığını iddia eden M.B.K., “Onlar saldırdı diye ben de karşılık verdim, tahliyemi ve beraatımı talep ediyorum” diyerek savunmasını yaptı.
Diğer sanık ve avukatlarının savunmasının ardından mahkeme heyeti, 4 sanığa da Türk Ceza Kanunu’nun 81/1 maddesi gereğince kasten adam öldürme suçundan müebbet hapis cezası verdi. Cinayet, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ