Ares Çınar Dönmez kök hücre bağışı bekliyor

Ares'e ve kök hücre bekleyen hastalara destek ol. Belki de kök hücre bekleyenlerin şifası senin vereceğin kandadır. Birlik olup Ares'leri yaşatalım.

Van Haberleri 2.12.2023 23:31:00 0
Ares Çınar Dönmez kök hücre bağışı bekliyor
Tarih: 02.12.2023 23:33 Güncelleme: 02.12.2023 23:41

5 yıldır kemik iliği hastası olan 10 yaşındaki Ares Çınar Dönmez, tedavi olabilmesi için kök hücre bağışı bekliyor. Ares Çınar Dönmez ve kök hücre bağışı bekleyen hastalar için Cumhuriyet Caddesinde bulunan Kızılay kan bağışı aracına başvurabilir kan verip destek olabilirsiniz.

Ayberk Dönmez ve Selen Başak Çobanoğlu çiftinin oğlu Ares Çınar Dönmez, tedavi için kök hücre bağışı bekliyor. Ailesi tarafından başlatılan Arese Umut Ol kampanyasına destek olmak için Kızılay Kan Merkezlerinde kök hücre bağışçısı olarak yardımcı olabilirsiniz. Haftanın 7 günü Cumhuriyet Caddesinde bulunan Kızılay kan bağışı aracına başvurabilirsiniz.

Ares Çınar Dönmez 10 yaşında ve 5 yıldır kemik iliği hastası olarak uygun kök hücre bağışçısı arıyor. Ailesi tarafından başlatılan kampanyayla Ares Çınar Dönmez ve kök hücre bağışı bekleyen hastalara umut olmak için herhangi bir Kızılay Kan Merkezine başvurup 3 tüp kan vererek bağışçı olabilirsiniz. Bağışçı olabilmeniz için 18-50 yaş arası olmanız ve bulaşıcı kronik hastalığınızın olmaması gerekir.

“Kök hücre bağışla, hayat kurtar”    

Ailesi tarafından sosyal medya platformları üzerinden kampanyayla ilgili yapılan paylaşımda, “Sizlere önemli bir konuda duyuru yapmak istiyoruz. Oğlumuz Ares Çınar Dönmez, 10 yaşında ve 5 yıldır kemik iliği hastası olarak uygun kök hücre bağışçısı arıyor. Başlatılan kampanyayla Ares ve onun gibi hayata tutunmaya çalışan tüm hastalarımıza umut olmak için sadece 10 dakikamızı ayırmamız yeterli olacaktır. Bunun için en yakın Kızılay Merkezine başvurmamız ve 3 tüp kan vererek bağışçı olmamız yeterli. Tüm detayları @areseumutol instagram sayfasından takip edebilirsiniz. Haydi bu kampanyaya katılarak bir cana hayat verelim. Kök hücre bağışla, hayat kurtar” şeklinde çağrıda bulunuyor. Bağışçı olabilmeniz için 18-50 yaş arasında olmanız, bulaşıcı veya kronik hastalığınızın olmaması gerekiyor. Tekrar vurgulayalım, bu bir maddi bağış kampanyası değildir. Sadece tüm kök hücre donörünü arayan çocuklarımız için “Gönüllü Kök Hücre Bağışçısı Olma” kampanyasıdır. Oğlumuz Ares ve bekleyen tüm hasta çocuklarımız için Kök Hücre Bağışçısı olmanızı davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kampanya hesabı: @areseumutol

Baba: @ayberkares

Anne: @areselen


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem