Aras’tan “Mor Fularlı Farkındalık”

Aras’tan “Mor Fularlı Farkındalık”

Genel 25.11.2023 15:42:55 0
Aras’tan “Mor Fularlı Farkındalık”
Tarih: 25.11.2023 15:42 Güncelleme: 25.11.2023 15:42
Aras Elektrik, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” kapsamında mor fularla bugüne dikkat çekti.
Birleşmiş Milletler tarafından “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” olarak ilan edildiğinden bu yana her yıl bugünde farkındalık oluşturmak için farklı semboller kullanılıyor. Aras Elektrik de bu yıl mor fularlarla farkındalık oluşturarak, bugünün önemine dair mesaj verdi.
Aras Elektrik bu yıl “Kadına Şiddete Hayır” sloganı ile Şirketteki kadın çalışanlar için seminer düzenledi. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen ve 2 oturum şeklinde yapılan seminere ilgi oldukça yoğundu. İnteraktif şekilde gerçekleşen semineri, Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden Beyzanur Demircan ve Klinik Psikolog Cemile Ceren Korkut verdi. Kadınların maruz kaldığı her türlü şiddet karşısında ne yapmaları ve nereye başvurmaları gerektiği ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı seminerde önemli konulara değinildi.
Seminere katılan çalışanlardan Bakım Onarım Mühendisi Şeymanur Batman: “Öncelikle Şirketimize, bu önemli gün için eğitici bir seminer organize ettiği için çok teşekkür ediyorum. Uzman eğitmenler tarafından verilen seminerden birçok önemli bilgiler edindik ve bu bizi oldukça mutlu etti. Ayrıca Şirketimiz tarafından hediye edilen mor fularlarla, farkındalık oluşmak için bir hafta boyunca, onları bileklerimize, boynumuza ve saçlarımıza takarak bugünün önemine dikkat çekmek istedik. Bu önemli gün vesilesiyle de kadına yönelik her türlü şiddet olayını kınıyor; bu acıların bir daha yaşanmaması için dün olduğundan daha büyük bir gayretle farkındalıklarımıza devam etmemiz gerektiğinin altını çizmek istiyorum.” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ