Aras EDAŞ yeni sisteme geçişini tamamladı

Aras EDAŞ yeni sisteme geçişini tamamladı

Genel 30.05.2024 13:13:31 0
Aras EDAŞ yeni sisteme geçişini tamamladı
Tarih: 30.05.2024 13:13
Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Aras EDAŞ OMS 5:0 Kesinti Yönetim Sistemi’nin yükseltmesini başarıyla gerçekleştirdi.
Uzman eğitmenler tarafından, hizmet alanındaki her ilden gelen personele verilen kullanıcı eğitimleriyle sistem tanıtımı yapıldı. Sistemin teknik alt yapısından süreçlerine kadar her bilgilendirmenin yapıldığı eğitimin ardından sistem geçişi gerçekleştirildi.
Sistem İşletme Koordinatörü Muharrem Kalkan, “OMS 5:0 (Kesinti Yönetim Sistemi) yeni versiyon ile elektrik kesintilerinin daha hızlı bir şekilde tanımlanarak en kısa sürede giderilmesini, bakım ve yatırım planlamalarının daha etkin ve daha hızlı yapılarak müşteri memnuniyetinde artış sağlamayı hedefliyoruz. Bu yükseltme sayesinde, firma bazlı iş emri tipleri, iş akışları ve kurallar ile saha operasyonları daha verimli şekilde yönetilecek. Yeni versiyon, Şirketimize birçok yeni özellik kazandırarak saha ekiplerinin işlerini daha hızlı, etkili ve verimli bir şekilde yürütmesini sağlayacak.” ifadelerini kullandı.
Saha kullanıcıları, takımlar, araçlar ve iş planlarının yönetimini kolaylaştıran kullanıcı dostu arayüzler, her ihtiyaca uygun özelleşebilir iş emri tipleri ve iş akışları, internet bağlantısının olmadığı koşullarda bile kesintisiz hizmet veren çevrimdışı mobil uygulama, saha çalışanları için anlık olarak duyuru ve bilgilendirmeler, daha az veri harcayarak düşük mobil veri kullanımı özelliği, iş emri adresine yol tarifi alarak saha kullanıcılarının ilgili adrese kolay ulaşımını sağlayan yol tarifi özelliği, lokasyon bazlı gösterimi ile saha operasyonlarının daha iyi yönetilmesini sağlayan CBS harita özellikleri gibi birçok yeni özellikle daha hızlı, etkili ve verimli bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem