Aras EDAŞ yeni sisteme geçişini tamamladı

Aras EDAŞ yeni sisteme geçişini tamamladı

Genel 30.05.2024 13:13:31 0
Aras EDAŞ yeni sisteme geçişini tamamladı
Tarih: 30.05.2024 13:13 Güncelleme: 30.05.2024 13:13
Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Aras EDAŞ OMS 5:0 Kesinti Yönetim Sistemi’nin yükseltmesini başarıyla gerçekleştirdi.
Uzman eğitmenler tarafından, hizmet alanındaki her ilden gelen personele verilen kullanıcı eğitimleriyle sistem tanıtımı yapıldı. Sistemin teknik alt yapısından süreçlerine kadar her bilgilendirmenin yapıldığı eğitimin ardından sistem geçişi gerçekleştirildi.
Sistem İşletme Koordinatörü Muharrem Kalkan, “OMS 5:0 (Kesinti Yönetim Sistemi) yeni versiyon ile elektrik kesintilerinin daha hızlı bir şekilde tanımlanarak en kısa sürede giderilmesini, bakım ve yatırım planlamalarının daha etkin ve daha hızlı yapılarak müşteri memnuniyetinde artış sağlamayı hedefliyoruz. Bu yükseltme sayesinde, firma bazlı iş emri tipleri, iş akışları ve kurallar ile saha operasyonları daha verimli şekilde yönetilecek. Yeni versiyon, Şirketimize birçok yeni özellik kazandırarak saha ekiplerinin işlerini daha hızlı, etkili ve verimli bir şekilde yürütmesini sağlayacak.” ifadelerini kullandı.
Saha kullanıcıları, takımlar, araçlar ve iş planlarının yönetimini kolaylaştıran kullanıcı dostu arayüzler, her ihtiyaca uygun özelleşebilir iş emri tipleri ve iş akışları, internet bağlantısının olmadığı koşullarda bile kesintisiz hizmet veren çevrimdışı mobil uygulama, saha çalışanları için anlık olarak duyuru ve bilgilendirmeler, daha az veri harcayarak düşük mobil veri kullanımı özelliği, iş emri adresine yol tarifi alarak saha kullanıcılarının ilgili adrese kolay ulaşımını sağlayan yol tarifi özelliği, lokasyon bazlı gösterimi ile saha operasyonlarının daha iyi yönetilmesini sağlayan CBS harita özellikleri gibi birçok yeni özellikle daha hızlı, etkili ve verimli bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ